• ŞEpnolat üst

Vira İnşaat, ilk etabı bitirdi, ikinci etaba start verdi

ERKHABER / ERZURUM - ​​​​​​​Erzurum’un güvenilir inşaat markalarından biri olan Vira İnşaat, ViraYıldızkent Projesi’nin ilk etabını tamamlayarak, ikinci etabına start verdi. 

 

Geçtiğimiz yıl start verilen ilk etap projesini tamamlayarak, mülkiyet tapulu bir şekilde satışa sunduklarını açıklayan Vira İnşaat yöneticileri, “İkinci etap çalışmamıza da yaz sezonu içerisinde start verdik. 2023 yıl sonu itibariyle ikinci etabı tamamlayarak, iskanlı, mülkiyet tapulu bir şekilde satışa sunarak, üçüncü etaba geçeceğiz. Şehir merkezinde de yine süper lüks konut projelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız” dediler.

Etap etap projeyi sürdürdüklerini ifade eden şirket yöneticileri, son derece lüks olarak inşa ettikleri konutların inşaat kalitesiyle ön plana çıkan ilk etabının büyük beğeni topladığına dikkat çektiler. 

 

İlk etaptan satışların sürdüğünü, konutların teslime hazır bir vaziyetle yeni sahiplerini beklediğini anlatan Vira İnşaat yöneticileri, “4+1, 3+1 ve 2+1 olarak ürettiğimiz ilk etap projemizin sonuna gelmiş durumdayız. Teslime hazır, mülkiyet tapulu, iskanlı konutlarımızın büyük bir bölümünü sattık. İlgiden çok memnunuz. Şimdi ikinci etap projemize başladık. Burada da 4+1 ve 3+1 konutlar üreteceğiz. ViraYıldızkent projemiz tamamlandığında toplamda 240 adet konutu Vira İnşaat güvencesi ve kalitesiyle Erzurum’a kazandırmış olacağız. Vira İnşaat olarak asla kaliteden taviz vermeyen bir şirket politikasına sahibiz. İstiyoruz ki, müşterilerimiz en iyisini, en uygun fiyata alsın. Kullandığımız malzemeler olsun, işçilik olsun hep birinci sınıf. Kullanılan malzemelerin kalitesi, kusursuz işçiliğe sahip bir ev almak isteyen herkesi, Yıldızkent bölgesindeki şatış ofisimize bekliyoruz” dediler. 

Şirket olarak “Bulunduğu her yere değer katan konutlar üretme” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden firma yöneticileri, kent merkezinde de yine süper lüks konutlar inşa etmek için de son aşamaya gelindiğini söylediler.

  • 3 / 1 Vira İnşaat, ilk etabı bitirdi, ikinci etaba start verdi 0

  • 3 / 2 Vira İnşaat, ilk etabı bitirdi, ikinci etaba start verdi 1

  • 3 / 3 Vira İnşaat, ilk etabı bitirdi, ikinci etaba start verdi 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.