• ŞEpnolat üst

Dadaş kızı yeni yılda yeni kanalında…

ERKHABER / ERZURUM - Albümleri ve yaptığı televizyon programlarının yanı sıra hayır konserleriyle de son yıllarda müzik dünyasında adından söz ettirmeyi başaran Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Vatan TV ekranlarında yayınlanacak olan Müzik Diyarı programını sunacak olan Dadaş kızına, Urfalı sanatçı Ahmet Özyavuz da eşlik edecek. 

2020’nin ortalarında Seyhan Müzik’ten çıkardığı “Tıpış tıpış” albümüyle büyük ses getiren, klibi milyonlarca kez izlenen Ülkü Eyüpoğulları, 2016 yılında çıkardığı ilk albümü için “Erzurumlu” şarkısına Erzurum’da çektiği kliple de doğduğu topraklarının mükemmel bir tanıtımını yapmıştı. 

Sanat hayatında her geçen gün yıldızını parlatan ve adından söz ettiren Ülkü Eyüpoğulları, 20 Ocak Çarşamba günü yeni kanalında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Ahmet Özyavuz ile birlikte üstlendiği Müzik Diyarı programı ile her Çarşamba Vatan Tv’de izleyicisiyle buluşacak olan Ülkü Eyüpoğulları, bu yıl içerisinde hem TV programlarına hız verip, hem de yeni albümünü çıkarmak için stüdyo çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Dadaş kızı, TV programına tüm sevenlerini davet ederek, “Tüm sevenlerimin desteğini bekliyorum” dedi.

  • 4 / 1 Dadaş kızı yeni yılda yeni kanalında… 0

  • 4 / 2 Dadaş kızı yeni yılda yeni kanalında… 1

  • 4 / 3 Dadaş kızı yeni yılda yeni kanalında… 2

  • 4 / 4 Dadaş kızı yeni yılda yeni kanalında… 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.