• ŞEpnolat üst

Hakan Kutlu: Kazanamadık ama 1 puan da çok değerli...

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı değerlendirmede, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını ancak kazanılan 1 puanının da çok değerli olduğunu söyledi. 

 

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor'un ardından aynı hedefe koşan Çaykur Rizespor'dan da aynı skorla 1'er puan aldıklarına dikkat çeken Kutlu, sakat oyuncuların çokluğuna dikkat çekti. Çapraz bağlarında kopma olduğu için yeşil sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Cengizhan'ın yanı sıra Estrella, Süleyman ve Bergdich'den de bu maçta faydalanamadıklarını hatırlatan Kutlu, “Rizespor çok önemli bir kadro yapısına sahip, önemli bir camia. Süper Lig’e çıkmayı hedefliyorlar, biz ise alt sıralardan bir an önce kurtulmayı hedefleyen bir takımız. İki hafta üst üste önemli iki maç oynadık. Eyüpspor ve Rizespor bu ligin Süper Lig’e çıkmak için çalışan önemli kadro kalitelerine sahip iki takım. İki maçta da öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık. Geçen hafta Eyüpspor maçında da 1-0 öne geçip, oyun sonlarına doğru 88. dakikada yediğimiz golle 1-1 berabere bitmişti maç. Bu haftada Rizespor önünde oyuna iyi bir başlangıç yaptık. ilk 15-20 dakika bizim adımıza çok iyiydi ve golü de bulduk. Son 20-25 istediğimiz başlangıcımızı devam ettiremedik ve Rizespor son 25 dakikada oyun üstünlüğünü bize kabul ettirdi.

 

"KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

İkinci yarı eksiklerimizi oyuncularımızla paylaştık. İkinci yarı, ilk yarının son 20 dakikasından daha iyiydi bizim adımıza. Maçın son anlarına doğru 3 tane iyi çıkış yakaladık, bunlardan bir tanesini sonuçlandırabilsek galip ayrılabilirdik. Rizespor’un da bize karşı gollük girişimleri vardı, onlar da galip ayrılabilirdi. Maçtan öncede söylemiştim, kazanmak istiyoruz ama bu maçları kaybetmemiz de önemli. Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Son iki hafta güçlü rakiplerle oynadık. Eyüpspor ve Çaykur Rizespor maçında öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Hedefimiz 3 puan almaktı olmadı bunun için üzgünüz ama aldığımız 1 puan da bizim için çok kıymetli.

Maçtan önce değinemedim, çok önemli eksiklerimiz vardı. Sol bekimiz Cengizhan, Türk futbolu için çok önemli bir futbolcu maalesef ağır bir sakatlık geçirdi. Bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca Estrela, Süleyman ve Bergdich sakatlıklarından dolayı kadroda olamadılar. Ufuk’un da küçük bir sakatlığı vardı kendisiyle konuşup kadroya dahil ettik.

Bu hafta içerisinde Adanaspor maçını BAY geçip hafta sonu bizim için çok önemli olan Manisa FK maçına hazırlanacağız" dedi. 

 

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Kazım Karabekir Stadyumu'nun K. Maraş merkezli depremlerde hasar görmesi nedeniyle maçlarını İstanbul'da oynamak zorunda kaldıklarını hatırlatan Kutlu, özellikle dün oynanan Çaykur Rizespor maçında taraftarın yoğun desteğinden etkilendiğini söyledi. Taraftarlara teşekkür eden teknik patron Kutlu, "Son olarak taraftarımıza değinmek istiyorum; şehrimizden, stadımızdan uzak olmamıza rağmen ve maçın iftar saatlerine denk gelmesine rağmen İstanbul’da bizi yalnız bırakmadılar, sadece bu maç değil oynadığımız tüm maçlarımızda desteklerini yakinen hissediyoruz bu vesileyle taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu... 

  • 2 / 1 Hakan Kutlu: Kazanamadık ama 1 puan da çok değerli...  0

  • 2 / 2 Hakan Kutlu: Kazanamadık ama 1 puan da çok değerli...  1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Fırat ARIKIZ 11 Nisan 2023 12:44

    Sayın teknik direktörümüz elinden geleni yapıyor ama olanare biraz oyuna geçip girdi arkadaşlar biz rakibi yakın makyajla karşılamıyoruz ondan böyle oluyor adamlara topla oynama mesafesi veriyoruz ondan maç kazanamıyoruz kalecimiz iyi yolda daha çok yan topları çalıştırın daha çok kafa şutlarını çalıştırın kaleci