ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Ali Öğdük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, karla kapanan Karskapı Şehitliğini temizledi.

Cuma namazı öncesinde yönetimi ile birlikte Karskapı Şehitliğini ziyarete giden İYİ Parti İl Başkanı Ali Öğdük'ü karla kapanan yollar durduramadı. Ekibiyle birlikte Şehitliğin karını temizleyen Ali Öğdük, şunları söyledi, "Terörsüz Türkiye Süreci, belli ki yöneticilerimize Şehitlerimizi unutturmuş.

Bu topraklar için canlarını veren vatan evlatlarını unutmayacağız, unutturmayacağız. Unutanın kanı kurusun. Bebek katilini " barış güvercini" gibi gösterenlere lanet olsun. Bu sürecin hesabını şehit yakınlarına, şehit anne babalarına, eşlerine evlatlarına vereceksiniz.

Vatan toprağını canından aziz tutan bu millet sizi hiçbir zaman affetmeyecek. Bu süreci destekleyenleri de karşısında duranları da tarih yazacak. Bizler İYİ Partililer bugün de yarın da bu karşı duruşumuzun gururunu yaşayacağız. Ne mutlu Türk'üm diyene! "











