ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından balıkçılığı desteklemek için önemli bir çalışmanın altına imza atıldı.
Göl, gölet, baraj gölü ve akarsu kaynaklarında balık popülasyonunu artırmak amacıyla baskı altında olan türlerin stoklarını arttırmak, kırsal alanda yaşayan vatandaşların kaliteli ve sağlıklı gıda ihtiyacının karşılanması, balık tüketimini arttırmak ve amatör olta balıkçılığının gelişimine katkı sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Erzurum’da 48 bin adet yavru balık akarsu ve göletlere bırakılarak su ürünleri üretimine katkı sağlandı.
GÜNCEL
Yayınlanma : 05 Eylül 2024 14:08
Akarsu ve göletlere 48 bin balık yavrusu bırakıldı

Erzurum’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından balıkçılığı desteklemek için önemli bir çalışmanın altına imza atıldı.
- 16:08Vali Baruş'tan Erzurum Havalimanı'nda kritik inceleme
- 17:44Erzurum’dan “Bayrak Mitingi”ne Yoğun Katılım
- 17:56İş dünyası ETSO ile dünyaya açıldı... İki ayrı grup Rusya'da...
- 10:47EGC’nin ödülleri açıklandı… 11 dalda 27 gazeteci ödül aldı…
- 18:36Erzurum’da “Joker Aday” skandalı: 33 şüpheli gözaltında... -
- Youtube














