• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Temmuz 2021 14:56

Yurttaş Hayatta Kalma Mücadelesi Veriyor!

Yurttaş Hayatta Kalma Mücadelesi Veriyor!
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, ''Her gün kötüye giden ekonomiye bağlı olarak artan fiyatlar, yurttaşın kesesini boşalttı'' dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş yazılı bir açıklama yaptı. Ekonomiden yatırımlara, zamlardan işsizliğe kadar bir çok konuda değerlendirmelerde bulunan Eş, yurttaşın hayatta kalma mücadelesi verdiğini söyledi;

KARIŞIK

Serhat Can Eş açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

 

“Öyle bir dönemden geçiyoruz ki artık her şey parası olana güzel. Parası olan kim? Çok küçük bir yandaş azınlık. Bakın yurttaş için artık bir anlamı kalmadı. Cebinde parası yok insanımızın. Bırakın kurbanlık almayı, bayram şekeri bile alamayacak durumda insanlar. Ülkemizin büyük kesimi yılda kaç kere et yiyebiliyor? Maalesef çok acı rakamlar.”

Yurttaş Hayatta Kalma Mücadelesi Veriyor! 
“Her gün kötüye giden ekonomiye bağlı olarak artan fiyatlar, yurttaşın kesesini boşalttı. Bir hafta önce yaptığınız alışverişi bir sonraki hafta aynı fiyata yapamıyorsunuz. Hem zam geliyor ve hem de ürünlerin gramları düşüyor. Bir poşet 200 liraya dolmuyor. Her şeye zam ama maaşlar yerinde sayıyor. Yurttaş hayatta kalma mücadelesi veriyor. İş ve aş en büyük sorun oldu. Bu gidişata dur demek için Memleket Partisi olarak yola çıktık” 


Sahipsiz Şehir Erzurum! 

“Şehrimizde hayvancılık bitmiş durumda, yem ve saman fiyatları çok yüksek. Doğal olarak Kurbanlık fiyatları da yüksek oluyor. Yabancı ülkelere et ihraç eden şehrimiz, çevre illerden ve hatta İç Anadolu'dan et alır duruma gelmiş. Coğrafi konumu itibariyle de Büyükbaş Hayvancılık için ideal olan şehrimiz, Siyasilerin duyarsızlığı yüzünden hayvancılık alanında hakettiği ivmeyi yakalayamadı. Seçim öncesi verilen vaatler, seçim sonrası kocaman bir palavra olarak kalıyor. Altı tane milletvekili olan Erzurum'da bu konuların meclise taşınmaması akıllara zarar. Şehrimiz sahipsiz, şehrimiz kimsesiz!” 

Memleket Partisi Yurttaşın Hareketidir! 

“Genel Başkanımız Muharrem İnce, bu yola çıktığında insanımızın umudu tazelendi. Genel Başkanımızın Erzuruma özel bir muhabbeti var. Bu sorunları kendisine her görüşmemizde iletiyorum. İktidar olduğumuz gün, ahde vefaya kıymetli yurttaşlarımız şahit olacak. Her ne kadar Siyasi bir Parti olsakta, Memeleket Hareketi olarak yola başladık. İl günkü heyecanımız artarak devam ediyor. Güzel Şehrimiz Erzurum bizleri bağrına bastı, bu teveccüh ve sevgiye layık olmak için, elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.