• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 30 Kasım 2021 12:01

Yine TFF, yine skandal karar!

Yine TFF, yine skandal karar!
Erzurumspor'un dün Tuzlaspor ile oynacağı karşılaşmanın saha ve hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenmesinin ardından TFF, maçın bugün akşam 20.00'de ve aynı stadyumda oynanılmasına karar verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un dün Tuzlaspor ile oynacağı karşılaşmanın saha ve hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenmesinin ardından TFF, maçın bugün akşam 20.00'de ve aynı stadyumda oynanılmasına karar verdi.

KARIŞIK

Maçtan bir gün önce aynı sahada U19 maçı, maç günü de Karagümrük'ün antrenman yapmasına izin veren ve elverişsiz hava koşullarıyla birlikte sahanın futbol oynanamaz hale gelmesinde başrolü oynayan TFF, bugün bir skandala daha imza atmaya hazırlanıyor.  

Süper Lig ekibi Karagümrük'ün bugün saat 15.00'de Vefa Stadı'nda antrenman yapacağı öğrenilirken, bu duruma an itibariyle TFF'den olumsuz bir tavır gelmedi. Adeta çamur deryasına dönen saha zemininin, halen daha İstanbul'da devam eden yağmur nedeniyle iyice bozulmasını umursamayan ve maçı aynı stadyuma alan TFF'nin, 1. Lig için büyük önem arzeden müsabakadan sadece 5 saat önce Karagümrük'ün antrenman yapmasına izin vermiş olması tepkilere neden oldu.

TFF'nin sporcu sağlığını hiçe sayan bu uygulamaya izin vermesi, "Erzurumspor'un önünü kesme çabası" olarak yorumlanıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.