Yılmaz Vural'dan yönetime sert eleştiriler...

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un son haftalarda teknik direktörlüğünü yapan ve ligin son maçı öncesinde görevine son verilen teknik direktör Yılmaz Vural, ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu. Kişisel Youtube kanalından yayınladığı video ile Erzurumspor günlerini anlatan tecrübeli teknik adam, yöneticileri de kendine has üslubuyla eleştirdi. Yöneticilerin çok saf ve temiz insanlar olduğunu söyleyen Vural, "Ancak profesyonel takım yönetme konusunda çok doğru yaptıklarını söyleyemeyeceğim" dedi. 

Kendi döneminde kadro dışı bıraktığı Faslı oyuncular Da Costa, Aatıf, El Kabir ve Darri ile ilgili kararları neden aldığını da tüm ayrıntılarıyla anlatan Vural, "Aatıf, uçak saatini, antrenman saatini, kalınacak oteli dahi beğenmiyordu. Bir gün de idmana karışmak istedi, kabul etmeyince antrenmanı terk etti. Özür dileyecek yerde tavrını sürdürdü. El Kabir, Denizlispor maçı öncesinde İsviçre'ye gitmek istedi. Darri de yine dişini çektirdiği için Erzurum'a gelmeden direk Denizli'ye gitmek istedi" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.