• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 03 Mayıs 2021 23:18

Yılmaz Hoca ateş püskürdü... Eskiden olsaydı dayak yerdi...

Yılmaz Hoca ateş püskürdü... Eskiden olsaydı dayak yerdi...
Erzurumspor’un Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği maçta, ikinci yarıda Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın oyuna almak istediği Ricardo Gomes oyuna girmek istemedi. Yılmaz hoca maç sonrası Gomes'e ateş püskürdü.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor’un Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği maçta, ikinci yarıda Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın oyuna almak istediği Ricardo Gomes oyuna girmek istemedi.  Yılmaz hoca maç sonrası Gomes'e ateş püskürdü. Vural, "  Bu yabancı oyuncular buraya gelirken buranın şartlarını bilmesi lazım. İki maaşları gecikince takım oyunu içinde olduklarını unutuyorlar. Yani şunu söylemek istiyorum, yabancı futbolcular burayı Dingo’nun ahırı zannediyorlar. Bundan daha önce üç futbolcumuzla sorunlar yaşadık. Bu kardeşimizde oyuna girmek istemedi, oynamak istemedi. Maç öncesi ekonomik anlamda sıkıntılar olduğu için maç oynamak istemedi. İkna ettik. Sonra maçta sorun çıkardı. Hem de benim gibi bir adama, eski zamanımız olsa dayaklık. Siz maç kazanın ki paranızı alın kardeşim.  Bu takımda 20 küsür oyuncu var. Yönetimin tüm iyi niyetine rağmen, futbolcular yaptıkları bu tavırla, haklı oldukları halde haksız duruma düşüyorlar. Novikovas’ı oyundan aldık diye soyunma odasında küfürler ediyor. Ben yönetime rica edeceğim, gereğini yapsınlar. Düşeceksek de adam gibi düşelim.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.