• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 04 Ocak 2021 13:40 Haber Girişi : 04 Ocak 2021 13:13

Yerel bahane, şovu şahane!

Yerel bahane, şovu şahane!
Erzurum Ticaret Borsası’nın öncülük ettiği “Yerel Candır” kampanyasına Erzurum Ticaret Borsası’nın kendisi bile ilgisiz kaldı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Ticaret Borsası’nın öncülük ettiği “Yerel Candır” kampanyasına Erzurum Ticaret Borsası’nın kendisi bile ilgisiz kaldı. Yerel esnafın desteklenmesini öngören kampanyaya öncülük etmesine rağmen Erzurum Ticaret Borsası’nın resmi internet sitesinde söz konusu kampanyaya dair bir tek satıra bile yer verilmedi. İnternet sitesinde en son paylaşılan haber ise, uygulanmasına aylar önce geçilen HES kodu oldu. Borsa Başkanı Hakan Oral’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı videokonferans görüşmesinin dahi yer bulamadığı Erzurum Ticaret Borsası’nın resmi internet sitesinde “Yerel Candır” kampanyasına ilişkin herhangi bir bilgilendirmeye rastlanamadığı gibi, kampanya için özel olarak hazırlanan grafik, tasarım ve görsellere de ulaşılamadı. 

KARIŞIK

 

KAMPANYAYA BORSA’NIN KENDİSİ İLGİSİZ KALMIŞ! 
Bilgi teknolojilerinin kurumsal kimliğin önemli bir parçasını teşkil ettiği günümüzde, Erzurum Ticaret Borsası’na ait internet sitesinin güncellenme sorunu yaşıyor oluşu,  kurumdaki iletişim eksikliğini gözler önüne serdi. Borsa Başkanı Hakan Oral’ın basın toplantıları gerçekleştirilerek kamuouna tanıtımını yaptığı “Yerel Candır” kampanyasına Erzurum Ticaret Borsası’na ait internet sitesinde yer verilmemesi ise, iş çevreleri ve esnaf tarafından “komedi” olarak nitelendirildi. Erzurum’daki yerel esnaf, “Erzurum Ticaret Borsası düzenlediği kampanyaya bir defa kendisi sırt çevirmiş durumda. Afişler bastırarak, görseller hazırlatarak tanıtımı yapılmaya çalışılan kampanya, ne hazindir ki; Erzurum Ticaret Borsası’nın kendi internet sitesinde bile yer bulamamış! Bunun adı olsa olsa, samimiyetsizlik olur” ifadelerini kullandı. 

KAMPANYA YOKSA ŞOVA MI YÖNELİK? 
Erzurum Ticaret Borsası’nın öncülük ettiği “Yerel Candır” kampanyasının sadece şov yapmaya yönelik bir etkinlik olduğunun böylece kesinlik kazanmış olduğunu vurgulayan yerel esnaf ve girişimciler, “Bu işler öyle bol bol afiş, grafik ve görseller  hazırlatıp kameralar karşısına geçmekle olmuyor. Bu işler evvela ciddi ve kapsamlı bir ön hazırlık ister, birliktelik gerektirir. Adamlar kampanya organize ediyor, ama kampanyalarına gereken ilgiyi bir defa kendileri göstermiyor. Koskoca Erzurum Ticaret Borsası’nın internet sitesi, bırakın bu kampanyaya yer vermeyi, gündemin bile çok gerisinde kalmış. Kurumun vitrini olan internet sitesi bile Borsa’nın yönetim şeklini ve içinde bulunduğu durumu anlatmaya yetiyor. Borsa Başkanı Hakan Oral’ın bu sevimsiz manzara karşısında nasıl bir tasarrufta bulunacağını doğrusu çok merak ediyoruz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.