• Büyükşehir-1
YAŞAM Haber Girişi : 21 Mayıs 2024 16:24

Vira İnşaat’tan Kombina’da vizyon proje

Vira İnşaat’tan Kombina’da vizyon proje
Yıldızkent’te konut ve işyeri projelerini mülkiyet tapularıyla birlikte sahiplerine teslim eden Vira İnşaat, Kombina Caddesi’nde vizyon projesine start verdi. 

ERKHABER / ERZURUM - Vira Yıldızkent 1 ve 2’nci etap projeleriyle 200’ün üzerinde konut ve işyerlerinin mülkiyet tapularıyla birlikte müşterilerine teslimi gerçekleştiren Vira İnşaat, yeni projesi için düğmeye bastı. Şehrin yeni çekim bölgesi olan ve lüks konutların inşa edildiği Kombina bölgesinde “vizyon proje” için start veren Vira İnşaat, “ultra lüks” olarak inşa edeceği Vira Garden projesiyle konut ve ticari alanlar üretecek… 

KARIŞIK

 

Bulunduğu her yere değer katan konutlar üretme” sloganı ile yaptıkları konut ve işyeri projeleriyle Erzurum’da adından söz ettiren Vira İnşaat, Kombina Caddesi üzerinde 4+1 ve 3+1 ultra lüks konutlar ve işyeri projesi hızlıca başladı. 

 

Vira Yıldızkent 1 ve 2’nci etap projelerinde 4+1, 3+1 ve 2+1 konutlar ve ticari alanları mülkiyet tapularıyla birlikte teslim ettiklerini ifade eden Vira İnşaat yöneticileri, “200’ün üzerinde konut ve işyerlerini şehrimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Şehrimiz adına üretim yapmaya tüm hızımızla devam edeceğiz. Şimdi aynı ilke doğrultusunda Kombina bölgesinde hazırladığımız vizyon projemize başladık. Sektörel olarak ulusal bazda bazı problemler baş gösterse de, biz tüm enerjimizle ve tüm gücümüzle önce şehrimize sonra da il dışında projelerimizi artırarak devam edeceğiz” dediler.

 

 

“Vira İnşaat olarak asla kaliteden taviz vermeyen bir şirket politikasına sahibiz” diyen şirket temsilcileri, Kombina’da başladıkları Vira Garden projesiyle 4+1 ve 3+1 olmak üzere ultra lüks konutlar ve işyerleri üreteceklerini söyledi. 

 

Daha önce ürettikleri konutlarda olduğu gibi yapımına başladıkları Vira Garden projesinde de depremsellikten, işçiliğe, kullanılan malzemenin kalitesine kadar tüm sorulara cevap veren bir proje hazırladıklarını ifade eden şirket yöneticileri, ülkemizin problemlerinin başında gelen deprem ve kentsel dönüşüm hedefleri doğrultusunda da hız kesmeden tüm hassasiyetleriyle müşterilerine gönül rahatlığıyla oturabilecekleri konutlar üreteceklerini ifade ettiler.

Vira Garden projesiyle toplam 84 daire ve işyerleri üreteceklerini ifade eden şirket yetkilileri, bu projeyle birlikte kente farklı bir vizyon katacakgerçek manadavilla konforu yaşatacak proje üzerinde de çalıştıklarını da belirttiler. 

 

Erzurum’da yürütülen çalışmalarla paralel olarak İstanbul Anadolu yakasında da kentsel dönüşüm ile bağlantılı bir şekilde konut projelerine başlayacaklarını söyleyen şirket temsilcileri, İstanbul’da da güvenilir ve kaliteli konutları müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.