• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 18 Mart 2022 13:10

Vali Memiş, Yardımcı Plastik'te incelemelerde bulundu...

Vali Memiş, Yardımcı Plastik'te incelemelerde bulundu...
Erzurum Valisi Okay Memiş, 1. OSB’de faaliyet gösteren Yardımcı Plastik Boru Fabrikası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Yardımcı'dan bilgiler aldı.

ERKHABER  / ERZURUM - Erzurum Valisi Okay Memiş, 1. OSB’de faaliyet gösteren Yardımcı Plastik Boru Fabrikası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Yardımcı'dan bilgiler aldı. 

KARIŞIK

Yardımcı Plastik Boru Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Yardımcı; "Yardımcı Plastik kurulduğu günden itibaren yenilikçi, kaliteden ödün vermeyen ilkeleri ve dinamizmi ile çevresinde saygınlık kazanmıştır. Firmamızın tüm faaliyetlerinde Toplam Kalite anlayışı esas alınmıştır. Ürün ve Hizmet Kalitesinde Standard bilinci ile hareket eden kuruluşumuz; TSE Kalite Uygunluk Belgesi, Kalite Yönetim Sistemi belgeleri, ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamızın faaliyet alanları içerisinde; Damla Sulama Boru ve Ek Parçaları, Yağmurlama Sulama Boru ve Ek Parçaları, Polietilen Basınçlı İçme Suyu Boruları ve Polietilen Alçak Yoğunluklu Kangal Borularının üretimini, yurt içi ve yurt dışı satış ve pazarlama faaliyetlerini, tüm proseslerimizde yüksek müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız" dedi. 

 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş'te "Erzurum'u üretim merkezi yapmak için çalışmakayız, üretim yapan firmalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız, Erzurum'u üreten bir şehir haline getireceğiz." dedi.

 

 

Valimiz Okay Memiş’e ziyaretlerinde 1. OSB Başkanı Murat Urkuç eşlik etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.