• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Ocak 2023 15:01

Vali MEMİŞ, davet etMEMİŞ

Vali MEMİŞ, davet etMEMİŞ
Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki medya mensuplarıyla Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Toplantının 'davetsiz misafiri' ise AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki medya mensuplarıyla Öğretmenevi'nde bir araya geldi. Toplantının 'davetsiz misafiri' ise AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik oldu.

KARIŞIK

Vali Okay Memiş’in kentteki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunduğu toplantının sonlarına doğru salona AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik ve yönetimi girdi. Başkan Çelik, şaşkın bakışlar arasında baş köşeye otururken, yönetimindeki kadınlar ise hemen arkasındaki masada yer aldı. Toplantıya neden geldiği merak konusu olan Ayşe Deniz Çelik’in davetli olmadığı öğrenildi. 

AK Parti'den milletvekili adayı olacağı siyasi kulislerde konuşulan Vali Memiş'in basın toplantısına gelen AK Partili Çelik'e ve yönetimine ses çıkarmaması da dikkat çekti. 

 

KAYNAK: ERZURUMAJANS

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.