• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Şubat 2021 16:55

UZAYAN KOL BİZDEN OLSUN…

UZAYAN KOL BİZDEN OLSUN…
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, ERK Haber Tv'de Sinan Özçaylak'ın hazırlayıp sunduğu Soruyorum programının konuğu oldu. Katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunanan, Ömeroğlu, Erzurum için birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “ uzayan kolun bizden olması noktasında elimizden gelen gayreti hep birlikte göstermeliyiz” dedi.

KARIŞIK

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, katıldığı canlı yayında, yaptığı açıklamalarla gündem oluşturdu. Ömeroğlu programda şunları söyledi: “ Erzurum’da bu gün benim gündemim birlik ve beraberlik. Bakın Erzurum’da siyasette mükemmel bir birlik ve beraberliğimiz var. Bu gün AK Parti Erzurum İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Öz bey kendisi Cumhurbaşkanımızı temsil ediyor; inanılmaz bir birlik ve beraberlik ortamı sağladı. Bakanlarımız Recep Akdağ, Selami Altınok, Milletvekillerimiz İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe teşkilatlarımız, mahalle teşkilatlarımıza varıncaya kadar AK kadrolar mükemmel bir birlik ve beraberlik içinde, uyum içinde çalışıyorlar. Şehri kutuplaştırmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. Kimsenin bizim aramıza fitne fesat sokmasına müsaade etmeyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde Erzurum’da tarımda en iyiyi nasıl yapabiliriz, eğitimde en iyiyi nasıl yapabiliriz, Erzurum’da yatırımları nasıl artırabiliriz, inşaat sektöründe en iyiyi nasıl yapabiliriz, bakın geçtiğimiz gün Azeri bir milletvekili çağrıda bulundu, Karabağ’ın yeniden inşasında Erzurumlu müteahhitler gelin yer alın dedi. Ben oraya gidip iş yapmak isteyen, tüm müteahhitleri sırtımıza alıp oraya götürelim. Ben üzerime ne düşüyorsa söz veriyorum, gücümün yettiği ölçüde, ben ilçe başkanıyım, aynı zamanda Ticaret Odası Meclis üyesi ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanıyım. Şahsım Haktan Ömeroğlu olarak neye gücüm yeterse yapmaya hazırım. Birlik ve beraberlik içerisinde şu şehri prangalarından kurtaralım. Siyasette, ticarette, hayatın her alanında Erzurumlu hemşerilerimizi destekleyelim, Uzayan kol bizden olsun diyelim ve bunun için elimizden geleni yapalım” dedi…

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.