• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Kasım 2016 16:22

ULUSLARARASI YAZARLAR VE GAZETECİLER DERNEĞİNDEN VALİ AZİZOĞLU'NA ZİYARET

ULUSLARARASI YAZARLAR VE GAZETECİLER DERNEĞİNDEN VALİ AZİZOĞLU'NA ZİYARET
Kısa sürede kurduğu güçlü yönetim ile bütün Erzurum'un dikkatini üzerine çeken Uluslararası Yazarlar Ve Gazeteciler Derneği Erzurum Yönetimi ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM-Kısa sürede kurduğu güçlü yönetim ile bütün Erzurum'un dikkatini üzerine çeken Uluslararası Yazarlar Ve Gazeteciler Derneği Erzurum Yönetimi ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu ziyaret etti.

KARIŞIK

 

Daha önce Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e misafir olan usta isimler bugünde Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ile yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdiler.

 

Dernek hakkında Azizoğluna bilgi veren yönetim, şehrin kültürel dokusu ve basın dünyası üzerine yapılması planlanan projeler hakkında görüş alış verişinde bulundular.

 

Vali Azizoğlu'nun oldukça memnun kaldığı ziyarete ; Uygad Erzurum yönetimi olarak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Koçan, Prof. Dr. Kerem Karabulut, Prof. Dr. Uğur Yavuz, Dr. Lütfi Sezen, Erk Haber Yönetim Kurulu Başkanları Sinan Özçaylak - Orkun Çizmeli ve Uygad Erzurum Başkanı / Erzurum Arena Gzt. İmtiyaz Sahibi Burak Codur katıldı...

 

Uygad Erzurum Yönetim kurulu üyeleri Vali Azizoğlu'na ilgisinden ötürü teşekkür ettiler.