• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 12 Ağustos 2020 13:16

Transferde en sıcak gün...

Transferde en sıcak gün...

ERKHABER / ERZURUM - Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da bugün sıcak saatler yaşanıyor. İstanbul'da karargah kuran Başkan Hüseyin Üneş ve transfer komitesi üyelerinin bugün birkaç oyuncuyla daha resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

KARIŞIK

Malatyaspor'dan Arturo Mina'yı kadrosuna katarak dış transferde "siftah" yapan Mavi Beyazlılar da, bugün hareketli ve sıcak saatler yaşanıyor. Malatyaspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Mitchell Glenn Donald ve sağ bek Issam Chebake'in yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'da forma giyen Şili milli takımının defansif orta saha oyuncusu Esteban Andres Pavez Suazo ile büyük ölçüde anlaşan mavi beyazlıların, 3 oyuncudan en az birine veya birkaçına imza attırması bekleniyor.  

Trabzonspor ile yollarını ayırması gündemde olan Guilherme ile yakın temas halinde olan Başkan Üneş, bu transferi de bitirmek için yoğun çaba harcıyor.  

 

KALEYE 4 MİLLİ ADAY

Öte yandan Sehiç'in ayrılığının kesinleşmesinin ardından kaleci arayışına da giren Dadaşlar, halen milli takımlarda forma giyen 4 isim ile temas geçti. En az Sehiç kalitesinde bir ismi transfer etmek isteyen transfer komitesinin, bu konuda da önemli mesafe kat ettiği gelen bilgiler arasında. 

 

ÖMER ŞİŞMANOĞLU'NDAN HABER BEKLENİYOR

Özellikle pandemi sonrasında oynadığı futbol ve attığı gollerle Erzurumspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Ömer Şişmanoğlu'ndan da haber bekleniyor. Erzurumspor'un kendisine sunduğu son teklifi değerlendirmek için süre isteyen Şişmanoğlu'nun adı birçok Süper Lig kulübüyle de anılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.