• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 07 Eylül 2021 22:42

Transfer tahtası kapandı, destek Baba'dan geldi...

Transfer tahtası kapandı, destek Baba'dan geldi...
Transferin son günü öncesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da korkulan oldu ve 3 futbolcuya olan borç nedeniyle kulübün transfer tahtası kapatıldı.

ERKHABER / ERZURUM - ​​​​​​​Transferin son günü öncesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da korkulan oldu ve 3 futbolcuya olan borç nedeniyle kulübün transfer tahtası kapatıldı. Mavi Beyazlıların yeni transferleri Martin Hasek, Salha, Alican Özfesli ve Ufuk Budak’ın lisanlarının çıkarılması tehlikeye girdi. Hafta sonundan bu yana transfere engel olan borç için para arayışında bulunan Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün yardımına babası koştu ve  tahtanın açılmasını sağladı. 

KARIŞIK

 

Sezonun ilk maçı öncesinde Kristian Opseth, Jasmin Scuk ve Yav Ackah’a olan yaklaşık 8.5 milyon TL tutarındaki transfer engeli borcuyla sarsılan ve ilk maçında Estrella ve Olanare’yi oynatamamanın şokunu yaşayan B.B. Erzurumspor, hafta sonunda da Aatıf, Murat Uçar ve Emrah Başsan’ın Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndan (UÇK) hatırı sayılır miktardaki alacaklarının kesinleşip, transfer tahtasının kapatılmasıyla sarsıldı. 

 

“ERZURUM’DA İYİ Kİ DÜZGÜN VAR”

UÇK’dan adeta “jet hızıyla” çıkan kararlar üzerine arayışa giren Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen, bugün akşam saatlerine kadar olumlu sonuç alamadı. Adeta çaldıkları her kapıdan olumsuz yanıt alan Sekmen ve Düzgün’ün imdadına Başkan Düzgün’ün babası yetişti. 

 

Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in destek çağrısına kayıtsız kalmayan ve sıkıntılı saatler yaşayan oğlunun adeta imdadına koştu ve tahtanın açılması için gereken miktarı akşam saatlerinde kulübün hesabına aktardı. Düzgün Marketler Grubu’nun bu fedakarlığı, “Erzurum’da iyi ki Düzgün var” dedirtti. 

 

"EMRAH BAŞSAN'DAN OLUMSUZ CEVAP"

Paranın temin edilmesinin ardından kulübün acil ihtiyaçlarının da giderilmesi ve transfer edilen oyuncuların peşinatlarının ödenebilmesi için yöneticiler Aatıf, Murat Uçar ve Emrah Başsan’dan “indirim” ya da alacaklarının bir kısmını “öteleme” talebinde bulundu. Emrah Başsan’ın “tamamını isterim” diye direttiği görüşmeler sonucunda Aatıf ve Murat Uçar alacaklarının yaklaşık 300’er bin TL’lik kısmında 1 aylık öteleme yaptı. 

 

Tahtanın açılmasıyla birlikte Mavi Beyazlı kulüp yeni transferler Martin Hasek, Salha, Alican Özfesli ve Ufuk Budak’ın lisanlarının çıkarılması için süratle harekete geçti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.