• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 31 Mart 2016 14:01

Trabzonspor seri peşinde!

Trabzonspor seri peşinde!
Spor Toto Süper Lig'in geri kalan bölümünde seri galibiyetler almayı planlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak kötü istatistiğini değiştirmek istiyor.

Ligin ilk iki haftasında Bursaspor ve Beşiktaş'ı yenerek üst üste iki maç kazanan bordo-mavililer, söz konusu maçların ardından ligde oynadığı 24 maçlık periyotta üst üste iki galibiyet elde edemeyerek kötü bir tablo çizmişti. Milli ara öncesi sahasında Medicana Sivasspor'u yenen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor müsabakasını kazanarak ligin geri kalan bölümünde seri galibiyetler elde etmeyi hedefliyor.
Bu sezon yaşadığı şansızlıkları ligin geri kalan bölümünde bir kenara bırakıp, sadece sahaya odaklanmak isteyen bordo-mavililerde, Teknik Direktör Hami Mandıralı da sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Kısıtlı kadro nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşayan genç teknik adam, alternatifli bir kadroya sahip olmasıyla birlikte kafasındaki oyun planına göre sahaya süreceği isimleri belirleyecek.

KARIŞIK

MEHMET EKİCİ VE GÜRAY VURAL DÖNÜYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ligin 17. haftasında oynanan Bursaspor maçının ardından sakatlanan Mehmet Ekici ve bordo-mavili forma ile çıktığı ilk maçta sakatlanan Güray Vural, Gaziantepspor maçıyla birlikte formalarına kavuşacaklar. Yaşadıkları sakatlığın ardından ilk kez Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen ikili maç eksiği bulunmalarına rağmen performanslarıyla Mandıralı'ya hazır mesajı verdiler. Sakatlığı sebebiyle ligde son 8 karşılaşmada forma giyemeyen, Mehmet Ekici, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde ilk kez resmi maçlarda oynayacak.

YOLCULUK YARIN
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçı için yarın Gaziantep'e gidecek. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 16.30'da Gaziantep'e gidecek olan bordo-mavili kafile, 2 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da oynayacağı maçın ardından Trabzon'a dönecek.