• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 12 Temmuz 2021 11:13

Tırpanı eline aldı, otların içine daldı...

Tırpanı eline aldı, otların içine daldı...
Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, güney ilçelerini adım adım gezmeye başladı.

ERKHABER / ERZURUM - Eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, güney ilçelerini adım adım gezmeye başladı. Vatandaşlarla buluşup esnafı ziyaret eden Altınok, tırpanla ot biçmeyi de ihmal etmedi. 

KARIŞIK

Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok, Hınıs ve Tekman'ı adım adım gezdi. Hınıs'ın Yaylakonak ve Tekman'ın Toptepe mahallesini de ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Altınok, burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıca, taziye ziyaretlerinde bulundu.
Hınıs ve Tekman ilçelerimizde yaşayan her vatandaşımızın sorunlarını dinlediğini belirten Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, "Sorunları yerinde görmek için hafta sonu tatilimi Erzurum'da geçirdim. Her geldiğim de Erzurum'un tüm ilçelerine sırayla gidiyorum. Bu hafta da bizim için çok kıymetli olan Hınıs ve Tekman'a gittim. Vatandaşlarla görüştüm. Sorunlarını ve istemlerini dinledim. Her vatandaşımızın derdi benimde derdimdir" dedi.
Altınok, bu ziyaretinde Hınıs'ın Halilçavuş, Parmaksız ve Yaylakonak, Tekman'ın Toptepe ve Gökoğlan Mahallelerini ziyaret ettiğini, bundan sonrada, yine her fırsatta Erzurum'a ve ilçelere gelemeye devam edeceğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.