• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Eylül 2022 12:11

Ticaret Borsası başkan adayı Cellat: Sorunları da çözümleri de biliyoruz!

Ticaret Borsası başkan adayı Cellat: Sorunları da çözümleri de biliyoruz!
ETB Başkan adayı Abdurrezzak Cellat yaptığı yazılı açıklamada yıllardır Ticaret Borsası Meclislerinde görev aldığını belirterek, “sorunları da çözümü de biliyoruz” dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Kasım ayında gerçekleştirilecek olan Erzurum Ticaret Borsası seçimlerinde başkanlık için aday olan başarını iş insanı Abdurrezzak Cellat, “Ticaret Borsası şehrin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri. Birlik ve beraberliğin tesis edilmesi halinde başaramayacağı bir iş yok. Bu manada ben ve arkadaşlarım, birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktık.

KARIŞIK

Uzun yıllardır Ticaret Borsası Meclislerinde yer almış bir arkadaşınızım. Bu güne kadar Meclis üyesi olarak bir çok sorunun çözümü noktasında gayret gösterdik. Ancak icra makamında olmamamız sebebiyle, bu önerilerimiz karşılık bulmadı.

Seçilmemiz halinde sorunların ne olduğunu da nasıl çözülebileceğini de iyi biliyoruz. Bir önceki dönem de adaydım, seçilemedik diye kabuğumuza çekilmedik. Seçimden sonra da sürekli esnafımızla bir araya geldik, dertlerini dinledik.

Gördük ki esnafımız, şeffaf bir yönetim arzuluyor, yöneticilerin hesap verebilir olmasını, kendileriyle istişare halinde karar alma süreçlerin yönetilmesini istiyor, ceza kesen, icra gönderen değil kendisinin yanında olan, çözüm üreten bir yönetim arzuluyor. Bizler Erzurum için bütün paydaşlarla ortak hareket ederek, Erzurum’u arzu edilen seviyeye çıkarmak için gayret göstereceğiz, sorumluluk alacağız. Kimseyi ötekileştirmeden ortak paydamız olan şehrin kalkınması için yol yürüyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.