• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Aralık 2021 10:56

Temizlik işçisi ile köpeğin dostluğu yürek ısıttı

Temizlik işçisi ile köpeğin dostluğu yürek ısıttı
Temizlik personeli, sokağı süpürdüğü sırada yanına gelen köpeği önce sevdi, daha sonrada süpürgesiyle sırtını kaşıyarak masaj yaptı. İçler ısıtan bu görüntü kameraya yansıdı.

ERKHABER / ERZURUM - Sultangazi'de 13 yıldır temizlik personeli olarak görev yapan Mustafa Çelik, Zübeyde Hanım Mahallesinde sokak temizliği yaptığı sırada yanına bir sokak köpeği yanaştı. Sokağı süpürmeyi bırakarak köpeği seven temizlik görevlisi Çelik, daha sonra kaşındığını fark ettiği köpeğin sırtını süpürgesiyle kaşımaya başladı. Temizlik görevlisiyle köpeğin içler ısıtan dostluğunu fark eden mahalle sakinleri, o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

KARIŞIK

“Ben sevgi gösterdim, köpek yine yanıma yaklaştı, ben yine sevdim”

Köpekle arasındaki dostluğu anlatan temizlik görevlisi Mustafa Çelik, “Sultangazi Belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde çalışan bir temizlikçi olarak Zübeyde Hanım Mahallesi 1380 Sokakta temizlik yaptığım esnada sokak köpeğini severken bir ablamız evinin balkonundan bizi videoya çekmiş. Ben o esnada hayvanın sırtını sıvazlıyordum. Köpek o sevgi ile bir süre sonra yine yanıma yaklaştı bende yine aynı sevgiyi gösterdim” dedi.

“Köpeğin sırtını sıvazlaması hayvansever olarak çok hoşuma gitti”

Olay anına tanıklık edip evinin balkonundan cep telefonu ile kayıt altına alan Evrim Özdemir, “Balkonda oturmuş çayımı içiyordum o esnada mahallemizde temizlik yapan arkadaşımızı köpeğin sırtını süpürge ile sıvazlarken gördüm. Bir hayvansever olarak çok hoşuma gitti. Bende o anı kayda aldım” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.