• ŞEpnolat üst

Tehlikenin Farkında mıyız ?

  • Büyükşehir-1

Şer odakları son birkaç aydır Türkiye’miz üzerinde oynadıkları  oyunlarına değişik mecralar da, değişik argümanlar ile  farklı metotlar deneyerek hız verdiler.

fetönün,pkknın ve  etrafımızdaki muhtelif şer odaklarının mutedil vatandaşlar üzerinde çok çeşitli spekülasyonlar ile yaptıkları algı operasyonları istedikleri sonuçları vermeyince güzergah değiştirip daha fazla netice alacakları yan yollara saptılar.

Seçildiği günden beri kendisini Cumhurbaşkanı makamına denk görmeye çalışan İstanbul’un kalu Beladan beri gelmiş geçmiş  ennnn büyük belediye başkanı zanneden,yaprakların bile kendisini alkışladığı Ekrem İmamoğlu,nam-ı diğer yaptırmam Ekrem kendisine karanlık ellerin biçmiş olduğu görevi bi-hakkın yerine getirmeye başladı.

Arkasına aldığı Rupert Murdoch’un Amerikan menşeli FOX tv’si ve onun müzmin muhalif sunucuları (Birisi Yaptırmam Ekrem bey’e soruları servis eden diğeri de el kol hareketleri ile türlü türlü hakaretamiz ifadeler kullanan)Wasinghton portakalı ile, sütçü kardeşinin her gün ekranlardan evlerin içine ve insanların beynine boca ettiği yalan yanlış haberler ile gündem oluşturmaya çalışıyor.

İBB başkanı Yerine kayyum atattırmak için elinden ne gelir ise yapmaya başladı.

Terör örgütü suçundan cezaevinde bulunan HDP eski Eş genel Başkanı Selahattin DEMİRTAŞ’ın yazdığı;

İBB İstanbul kitapçısında satılan  Seher" isimli kitabın 13 Mart 2016'da Ankara’da Otobüs Duraklarına gerçekleştirilen 36 masumun öldüğü, 344 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren terörist Seher Çağla Demir'e atfedilmiş bir kitap olduğu bilinen bir gerçek.

Yine Selahattin Demirtaş'ın yazdığı "Devran" kitabı, okuma tiyatrosu olarak sahnelendi. Oyunu Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu,Kadir İnanır ,Sırrı Süreyya Önder ve Canan Kaftancıoğlu birlikte ön sırada,Barış Yarkadaş ve Erdem Gül ise arka sırada izledi.

Her fırsatta HDP ye seçimin diyet borcunu ödemeye çalışan ve bunu da fütursuzca göstere göstere yapan, yaprakların alkışladığı adam tüm enerjisini halkın ve Devlet’in sinir uçlarına dokunarak kendisini görevden aldırmaya uğraşıyor.

Görevden alınıp yerine Kayyum atanırsa Tüm dünya ya;bakın işte ben mağdur oldum diyerek gezi ihaneti benzeri bir kargaşanın fitilini ateşleyerek kargaşa yaratmanın peşinde.Perde arkasındaki mihraklar böyle bir olayın üzerine balıklama atlayacak.

Peki bu konuda İBB başkanı’nın partisi CHP nin tavrı ne?

Genel Başkanı’na ve parti sözcülerine bakılırsa onlar başka hava peşinde.İBB Başkanı sanki başka partidenmiş gibi hiç oralı değiller.Onların derdi zaten Ülkemizin iç ve dış sorunları hiç olmadı ki,Şehitlerimiz,şehit aileleri çok fazla gündemlerinde yer almadı ki,Orada ne işimiz var,buraya niye girdik,SİHA yı niye yaptık,palet Fabrikası niye faaliyete geçti,Kanal İstanbul erkekleri kısırlaştıracak,yerli otomobilin motoru niye yok  türünden çeşitli  zevzekliklerle  kendi seçmenine şirin görünmek ve gazını almaktan başka ne işleri var?.Gerçek CHP seçmeni Partilerinin Genel Başkanının ve üst yönetiminin teröristler ve onların tarafında olanlara verdikleri destekten çok rahatsızlar.Ama seslerini CHP nin üst katlarına duyuramamaktan da ayrıca muzdaripler.

MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ bey geçen gün “Fetönün siyasi ayağı bulunsun “ dedi ya,mal bulmuş mağribi gibi hemen üzerine atladılar.Yok efendim Meclis Araştırma Komisyonu kurulsun teklifi verdik te niye red oyu verdiniz v.s.

Aslında amacınız üzüm yeme değil bağcıyı dövmek ama bunu MHP liderine yedirme şansınız yok.

Şimdi ;komisyon kurulsun,TBMM deki gurubu olan partilerden komisyona üye seçilsin sonra da bu komisyon araştırma yapsın demek görüntüde ne kadar masum,ne kadar demokratik değilmi?

Yersen tabi.

Bu komisyonda dağdaki pkk ile organik bağını hiç kesmeyen,her fırsatta teröristlere kol kanat geren ve bunu da inkar etmeyen HDP milletvekilleri  olacak,

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasıyla ilgili başlatılan soruşturmada bir dönem adı geçen ve ifade veren dönemin eski Adana Bölge Jandarma Komutanı emekli Tuğgeneral Ali Lapanta’nın kurucular listesinde yer aldığı ,genel başkanları Meral Akşener’in fetöden tutuklanan danışmanı Kerim ÇORAKLIK ın mensubu olduğ İYİ parti’li vekiller olacak,

fetö ile ilişkileri ortaya çıkan Genel Başkan danışmanları Murat AKSOY,Alper KETEN ve Fatih GÜRSUL’un, yine Fetö den tutuklanan Urla belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz

un mensubu olduğu CHP li vekiller olacak ve siz bunların karşısına araştırma yapıyorum adına 15 Temmuz’da kahraman olan Ordu Mensupları’nı,Polis’leri,İstihbaratçıları ve diğer görevlileri çıkaracaksınız.Yok öyle yağma.

Ben Hükümetin yerinde olsam İBB Başkanını görevden almam.Nasıl olsa İstanbullu onun dersini verecek.

Ben Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yerinde olsan Bülent ARINÇ’ı YİK ten uzaklaştırır yanıma yaklaştırmam ve maşeri vicdanı rahatlatırım,

Ben Yine Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yerinde olsam Cumhur İttifakını çatlatmaya matuf ama bilinçli ama bilinçsiz konuşan,yazan ve hareket eden her Ak parti mensubunu partiden uzaklaştırırım.

Yine geldik yazının başında sorduğumuz soruya;Tehlikenin farkındamıyız?

Lütfen farkında olalım,uyanık olalım,birlik ve dirlik içinde olalım.Başka Türkiye Yok.

Allah Memleketimizi ve bizleri korusun inşallah.

 

 

 

 

Etiketler : hasan yamaç