• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 16 Ocak 2019 15:32

Taylan: Üç puan için savaşacağız

Taylan: Üç puan için savaşacağız

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un başarılı futbolcusu Taylan Antalyalı, Atiker Konyaspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında 1461 Trabzon maçında yaşadığı sakatlığın Atiker Konyaspor maçında oynamasına engel olmadığını ifade eden Taylan Antalyalı, "Cumartesi günü hocam görev verirse sahada olacağım" dedi.  

KARIŞIK

Atiker Konyaspor maçının kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyleyen ve "Mutlaka kazanmamız gerekiyor" diyen genç futbolcu, "Bu maçın öneminin farkındayız. İkinci yarının ilk maçı. İçeride oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Her maç çok önemli, taraftar desteği ile üç puanı almak istiyoruz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç için kazanmak gerekiyor. Mutlak üç puan için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu. 

 

ERZURUMSPOR'UN YERİ BENİM İÇİN AYRI

Gazetecilerin "Transfer döneminde adı ençok konuşulan oyunculardan biriydin. Gelen teklifleri nasıl değerlendiriyorsun?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Mavi Beyazlı oyuncu, "Erzurumspor benim için çok özel bir yerde. Burada adeta yeniden doğdum. Açıkçası devre arasında gitmek gibi bir düşüncem hiç olmadı. Sezon sonuna kadar da buradayım ve Erzurumspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Sezon bittiğinde de yönetimle oturur, konuşuruz. Kulübümüzün çıkarları için en doğrusu hangisiyse o yönde karar alırız" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.