• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Kasım 2021 22:44

Taner Ardahanlı, Erzurum ve Bursa arasında kurulan ticaret bağının mimarı oldu

Taner Ardahanlı, Erzurum ve Bursa arasında kurulan ticaret bağının mimarı oldu
Erzurum'a yeni yatırımlar kazandırmak için büyük gayret sarfeden Şahika Boya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ardahanlı, bir kez daha Bursalı iş insanlarını memleketi Erzurum'a getirdi. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'a yeni yatırımlar kazandırmak için büyük gayret sarfeden Şahika Boya Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ardahanlı, bir kez daha Bursalı iş insanlarını memleketi Erzurum'a getirdi. 

KARIŞIK

 

 

Taner Ardahanlı, aralarında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay ve Bursalı işadamlarının bulunduğu 50 kişilik heyetin Erzurum'a gelmesinde ön ayak oldu. 

 

 

Şehrin tarihi ve Turistlik yerlerini gezen heyet, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın ve bir çok işadamıyla bir araya geldi.

 

 

Erzurumlu ve Bursalı iş insanları bu buluşmayı sağlayan Taner Ardahanlı'ya teşekkür etti. Hem Bursa'da hem de Erzurum'da yatırımlarının devam ettiğini belirten Ardahanlı ise, '' Bizim sevdamız Erzurum. Erzurum'a yatırım getiren, istihdam sağlayan herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bursalı dostlarımızı yatırım yapmaları için, şehri yakından tanımaları için dadaşlar diyarında ağırladık. Görüşmeler olumlu geçti. Bu ziyaretleri her fırsatta gerçekleştireceğiz. Tek derdimiz Erzurum'un kazanması''dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.