• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Aralık 2021 15:25

Stadyum talep edilen bakan, Erzurum'a "lamba" gönderdi!

Stadyum talep edilen bakan, Erzurum'a

ERKHABER / ERZURUM - Gençlik ve Spor Bakanlığı, aralarında 3. Lig'de mücadele eden ve hatta profesyonel liglerde takımları dahi bulunmayan 40'ın üzerinde kente stadyum yapmasına rağmen, Erzurum'dan yükselen stadyum taleplerine sürekli olumsuz cevap veriyor.

KARIŞIK

Son olarak 2 hafta önce AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün ile bazı yöneticilerin ziyaret edip, stadyum talebini yenilediği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan skandal bir adım geldi.  

Erzurum kamuoyundan yükselen stadyum taleplerine, bu yılın ilk aylarında, "Kapsamlı bir tadilat yapacağız" sözü veren ve bu sözünü AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz aracılığıyla Erzurum kamuoyuna duyuran Spor Bakanı Kasapoğlu, sözünü yerine getirmemiş, bugüne kadar çalışmaları başlatmamıştı. 

Eski bakan Recep Akdağ ile birlikte kendisini ziyaret eden Erzurumspor yönetiminin stadyum talebine de olumsuz cevap verdiği ERKHABER TV'de bizzat Kulüp Başkanı Ömer Düzgün tarafından açıklanan Bakan Kasapoğlu, bu görüşmeden sonra akıllara durgunluk veren bir hamle yaptı. Bakan Kasapoğlu'nun talimatı üzerine İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü emrinde tutulan Ultra Viola Gün Işığı Cihazı, Erzurum'a gönderilmek üzere yola çıktı. 

Stadyum zemininin kış şartlarından etkilenmemesini sağlayan cihazın gönderilmesi tepkilere neden oldu. Bakan Kasapoğlu'nun Erzurum'un stadyum talebini adeta bir "lamba" ile geçiştirmesine tepki gösteren Erzurumlular, "Dalga geçer gibi bir davranış. Erzurum'a bakış açısı bu mu? Size ne lazım stadyum, alın size lamba demek, Erzurum'a karşı yapılmış bir ayıptır. Bir lamba gönderimini başarı gibi gösterip, Bakan'a Erzurumspor camiası adına teşekkür eden Kulüp Başkanı Ömear Düzgün ve Asbaşkan Ahmet Dal'ı da ayıplıyoruz" dediler.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çelik Dadaş 30 Aralık 2021 12:12

    Ne olacak sahipsiz bir şehir. Erzurumdaň küçük illere modern stad yap.Erzurumâ gelende de dalga geçer gibi lamba gönder. Elbet bu Dadaşlar diyarı da sizinle bir gün dalga geçer. Bu şehrin sahipleri neden acaba bu şehire sahip çıkmayıp bu serhat şehiri böyle gülünç duruma düşürüyorlar. Unutulmamalıdır ki "Dadaş çelik bir yaydir onu germeye gelmez".