• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 31 Aralık 2021 13:55

Sözde Kanaat Önderi yine coştu!

Sözde Kanaat Önderi yine coştu!
Susturabilene aşk olsun! Kendine Kaaat Önderi (!) diyen şahıs yine konuştu, bakın bu sefer ne dedi?

ERKHABER / ERZURUM - Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında sarf ettiği "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayanın imanından şüphe ederim" cümleleri yüzünden tepkileri üzerine çeken Erzurum Kanaat Önderleri(!) Derneği Başkanı İbrahim Özmen internet fenomeni olmak için elinden geleni yapıyor.Şimdi de Bediüzzaman Said Nursi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ettiğini söyleyerek, "Ben Tayyip Bey'in yanında olmazsan kendi imanımdan da şüphe edirim" dedi. 

KARIŞIK

 

Erzurumlular ise, internette takipçi sayısının artığını övünerek anlatan Özmen'e tepkili, " Bu adam şehrimizin imajını yerle bir ediyor. Konuşma tarzı ve üslubu ile bizleri rencide ediyor. Bu adamın söyledikleri kesinlikle biz Erzurumlular'ın görüşlerini yansıtmıyor. Bir dernek kuran kendisini lider zannediyor. Yetkikilere sesleniyoruz, bu adamı bir an önce susturun." diyerek tepkilerini dile getirdiler... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selami Yağar 01 Ocak 2022 01:27

    Arkadaşlar bu vatandaş kanaat önderi falan değil, Derneğin adı kanaat önderleri derneği!... Buna bakıpta Erzurumun kanaat önderi bumu diye düşünmeyin.

  • Taha Tuğlular 31 Aralık 2021 23:48

    Senin imanın kavi olsa Said Nursiyi değil Hz.Peygamberimi örnek alırsın. Said Nursi Erdoğan'ı ne biliyor? Said Nursi öldüğü zaman, Erdoğan 6 yaşında idi. Gaybi ancak Allah (C.C.) bilir. Sen niçin böyle yapıyorsun.Allah'tan kork.

  • Sunmani yildirim 31 Aralık 2021 18:37

    Bi bir şaklabandir amacı fenomen olmak oysaki şehrin imajını zedelemektedir bu ve bun8n gibilerin kesinl8kle islamiyetten ilgisi olmayan kil8c artıklarını.