• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Nisan 2021 13:01

Siz vatandaşı ne zannediyorsunuz?

Siz vatandaşı ne zannediyorsunuz?
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Amirallerin yayınladığı bildiri ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, Amirallerin yayınladığı bildiri ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Kırkpınar, bildirinin suni gündem oluşturma çabasından ibaret olduğunu belirterek, “ Vatandaşın gündemi ekonomi, yoksulluk, işsizlikken, gündemi bu tarz bir biçimde değiştirmek kimin işine yarar, ona bakmak lazım. Hiç üzerlerine vazife değilken, kime hizmet ettikleri belli olmayan bu Amiraller vatandaşı ne zannediyorlar ki onun yerine düşünme gereği duyuyorlar. Vatandaş beğenmediği, eleştirdiği siyasi partiye, üstün ferasetiyle, seçim dönemlerinde gereken cevabı kendisi verir. Kimse durumdan vazife çıkarmasın. Bu tarz imalı açıklamalar bu ülkeye bir şey kazandırmaz.  Genel Başkanımızın ifadesiyle bu bildiri tam bir zevzekliktir” dedi.  

KARIŞIK

 

Gece yarısı yayınladıkları bildiri ile ülke gündemini işgal eden Amirallerle ilgili olarak bir açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, parti olarak en önemli önceliklerinin demokrasi olduğunu belirterek, “sandıkla gelen sandıkla gider” dedi.  Türkiye’nin darbelerden çok çektiğini belirten Kırkpınar, en kötü sivil yönetimin, en iyi askeri yönetimden iyi olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi; “ Bu gün artık kimse Darbe hayali kurmasın. O günler geride kaldı. Vatandaşımız bu hayali kuranlara dersini verdi, verecektir de. Emekli amiraller ülkenin iyi yönetilmediğini düşünüyorlarsa bir parti kurup fikirlerini beyan edebilirler. Ancak bir gece yarısı, buyurgan bir tavırla bildiri yayınlamak, bu ülkeye hiçbir şey kazandırmaz. Bu Amiraller vatandaşı ne olarak görüyorlar. Millet her zaman iradesine sahip çıkmıştır. Beğenmediği, eleştirdiği siyasi partilere sandıkta cevabını vermiştir. Sandıkla gelen sandıkla gider. Bu bildiri süni gündem oluşturmaktan öte bir şey değildir. Bu ülkede işsizlik 10 milyonu aşmış durumda, yoksulluk her geçen gün artıyor. İnsanımızın yüzde ellisi asgari ücretle geçinmek zorunda, bir o kadar da asgari ücretin altında maaş alan insanımız var, tarım ve hayvancılık bitmiş, bu ülke tarımda yüzde 95 dışa bağımlı hale gelmiş. 140 milyar dolarlık gıda ithalatı yapıyoruz. İnsanımızın adalete güveni kalmamış, Üretim durmuş, bunları konuşmamız gerekirken, bu gereksiz açıklama ne yazık ki gündem oluyor. Kimse durumdan vazife çıkarmasın, herkes işini yapsın, bu millet gerekli ferasete sahiptir.” dedi…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.