• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ekim 2018 16:11

Sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak

Sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak
Sinemaya gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz tarafından açılışı gerçekleştirilen ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliğe Erzurum’da start verildi.

ERKHABER / ERZURUM - Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde” Sinemaya gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz tarafından açılışı gerçekleştirilen ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliğe Erzurum’da start verildi.
Program kapsamında 10 bin 681 öğrenciyi sinemayla tanıştırmayı hedefleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü Palandöken İlçesinde 450 öğrenciyle ilk programı gerçekleştirdi. Öğrencilerin ücretsiz olarak sinemayla tanıştırılması ve kültürel yönden öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlaması amacıyla düzenlenen çalışmaya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’ un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Beyazlı ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Korkut katıldı. 
Etkinlikte çocukların oldukça mutlu olduğu görüldü. Öğrenciler mutlu bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşamış oldular. 

KARIŞIK