• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Mayıs 2024 23:26

Sinan Çelik yaşamını yitirdi...

Sinan Çelik yaşamını yitirdi...
AK Parti'nin bir çok kademesinde görev yapan, son olarak da Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Başkanlığı görevini yürüten Erzurum'un sevilen simalarından Sinan Çelik, bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti'nin bir çok kademesinde görev yapan, son olarak da Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Başkanlığı görevini yürüten Erzurum'un sevilen simalarından Sinan Çelik, bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

KARIŞIK

 

Uzun süre adak kurbancılığı işiyle uğraşan Sinan Çelik, kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Partinin sevilen simalarından olan Çelik'e yaklaşık bir ay önce Lösemi teşhisi konulmuştu. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Çelik bugün akşam saatlerinde vefat etti. 

 

ÇELİK'İN VEFATI AK PARTİ ERZURUM TEŞKİLATINI YASA BOĞDU

 

Çelik'in ölüm haberi AK Parti Erzurum teşkilatında büyük üzüntü yarattı. AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı. 

Bizde eksi25haber.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, eş, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz...

 

Sinan Çelik'in cenazesi yarın (30 Mayıs Perşembe) ikindi namazına müteakip Molla Ali Camiinden (Eski su arıtma tesisi yanı) kaldırılacak. Dutçu Köyü Aile mezarlığında defnedilecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.