• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 15 Ağustos 2021 22:00

Serhatcan Eş: Erzurumspor haklıdır... Hakkımızı hep birlikte aramaya davet ediyorum

Serhatcan Eş: Erzurumspor haklıdır... Hakkımızı hep birlikte aramaya davet ediyorum
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, BB Erzurumspor’un davasında haklılığının son gelişmelerle kanıtladığını savundu.

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Kasımpaşa ile ilgili yaptığı başvuruyu reddedip, talimatlarda değişiklik yapması, ardından da bugün Kasımpaşa’nın “yönetici” olarak gösterdiği Şenol Can ile yollarını ayırması tepkilere neden oldu. Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, BB Erzurumspor’un davasında haklılığının son gelişmelerle kanıtladığını savundu, “Tüm şehri memleket meselesi için birleşmeye, hakkımızı hep birlikte aramaya davet ediyorum” dedi. 
Erzurumspor’un şehrin ortak değeri olduğuna dikkat çeken Memleket Partisi İl Başkanı Eş, “Erzurumspor yönetimi 21 Mayıs’ta TFF’ye müracaat ederek talimatlara aykırı hareket edip, sahtecilik yaptığı gerekçesiyle Kasımpaşa’nın küme düşürülmesini ve kulübümüzün de Süper Lige alınmasını talep etmiştir. TFF ise skandal bir gerekçelerle başvurumuzu reddettikten sonra akıllara durgunluk verecek şekilde ilgili talimatlarda değişikliğe gitmiş, nihayetinde de Kasımpaşa kulübü şikayete konu olan hocasının görevine son vermiştir. Son 2 günde yaşananlar Erzurumspor’un ne kadar davasında haklı olduğunu göstermiştir. Bu saatten sonra bize düşen memleket meselesi olarak gördüğümüz hadiseye sahip çıkmaktır. Olaya siyasi değil, kent menfaati gözüyle bakıyor, şehrin tüm siyasetçilerini ve STK’larını kulübümüze haklı davasında sahip çıkmaya, mücadelesinde sırt vermeye davet ediyorum. Bu doğrultuda atılacak her adımı destekleyeceğimizi peşinen dile getiriyorum” dedi.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.