• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 15 Ağustos 2021 13:39

Kasımpaşa'dan Şenol Can hamlesi

Kasımpaşa'dan Şenol Can hamlesi
UEFA Pro Lisansı olmayan Şenol Can yönetiminde son 8 maça çıkan Kasımpaşa, Tahkim Kurulu’ndan olumsuz yanıt gelmesinin ardından hocayla yollarını ayırdı.

ERKHABER / ERZURUM - UEFA Pro Lisansı olmayan Şenol Can yönetiminde son 8 maça çıkan Kasımpaşa, Tahkim Kurulu’ndan olumsuz yanıt gelmesinin ardından hocayla yollarını ayırdı.
Kasımpaşa ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yaptığı Futbol Disiplin Talimatının 48’inci maddesinde yer alan ‘sahtecilik ve yanıltma’ başlıklı başvurusu ile ilgili olarak Erzurumspor’un isteği üzerine TFF Tahkim Kurulu toplantısı yapıldı. Tahkim Kurulu'nda Kasımpaşa'nın düşürülerek Erzurumspor'un Lig'e alınması talebi reddedildi.
Çıkan kararın ardından Kasımpaşa'da Teknik Direktör Şenol Can ile yollar ayrıldı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ise kafa karıştırdı. Yapılan açıklamada Teknik Direktör ibaresinin kullanılması dikkatlerden kaçmadı. 
Kasımpaşa'nın yapmış olduğu açıklamada, "Şenol Can ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şenol Can’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetleri ve katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.