• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Temmuz 2021 19:25

Serhat Can Eş: 23 Temmuz, direnişin ve kurtuluşun günüdür...

Serhat Can Eş: 23 Temmuz, direnişin ve kurtuluşun günüdür...
Memleket Partisi İl başkanı Serhat Can Eş, 23 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Eş, mesajında; “Milli birlik ve beraberliğimizin kalesi olan şehrimizde, o gün kurtuluş savaşımızın amacı belirlendi'' dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Memleket Partisi İl başkanı Serhat Can Eş, 23 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Eş, mesajında; “Milli birlik ve beraberliğimizin kalesi olan şehrimizde, o gün kurtuluş  savaşımızın amacı belirlendi''dedi.

KARIŞIK

Eş, 23 Temmuz mesajında şu ifadelere yer verdi ;

 

Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür parçalanamaz!

“Gazi Paşa Atatürk'ün öncülüğünde toplanan Kongre, tüm vatana umut olmuş, işgal altındaki bölgelerde, kurtuluş isteği yeniden alevlenmiştir. İmkansızlıklar içinde başlatılan bu mücadele, işgal güçlerine direnişin ve kurtuluş savaşının başladığı gündür.”

Erzurum, Atatürk'ün ve kurtuluşumuzun Şehridir!

Mustafa Kemal Atatürk'ü bağrına basan şehrimiz, onun askeri dehasına ve vatan sevgisine şahitlik etmiştir. Atatürk milliyetçiliğinin baş şehri Erzurum'dur. Tarihin her döneminde geçilmez kale olan şehrimiz, 23 Temmuz Erzurum Kongresi ile bunu bir kez daha göstermiştir.”

Atatürk karşıtlığı kara bir leke olarak tarihe geçecektir!

“Gazi Mustafa Kemal, hayatı boyunca cephelerde vatanı müdafaa için savaşmıştır. Tarihini unutmuş veya okumamış bir kesim ne yazik ki art niyetli söylemlerde bulunuyor. Bugün hür ve rahatça gezdiği bu topraklarda, Atatürk ve silah arkadaşlarının emeği ve kanı olduğunu hatırlatmak isterim. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e karşı yapılan tüm nefret söylemlerini unutmayacak, günü geldiğinde yüzlerine yüzlerine vuracağız. Bu vesile ile Kurtuluş Savaşı liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla yâd ediyor ve aziz yurttaşlarımıza birlik ve beraberlik diliyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.