• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 29 Kasım 2019 21:47

Şenpolat Sigorta 3'te 3 yaptı, ödülü kaptı...

Şenpolat Sigorta 3'te 3 yaptı, ödülü kaptı...

ERKHABER / ERZURUM - Sigortacılık sektörünün Erzurum'daki önde gelen şirketi Şenpolat Sigorta, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bünyesinde bulundurduğu Ethica Sigorta'nın 2019 yılı 2. çeyrek dönemi hedeflerini tutturduğu için kısa bir süre önce ödüllendirilen Şehnpolat Sigorta, 3'ncü çeyrek hedeflerine de ulaşarak, yeni bir ödüle hak kazandı. Şenpolat Sigorta, 3'ncü çeyrek ödülünü bu kez Kıbrıs'ta düzenlenen törenle aldı.

KARIŞIK

Ethica Sigorta'nın 1 ve 2'nci çeyrek hedeflerini tutturan Şenpolat Sigorta, başarısını 3'ncü çeyrekte de sürdürdü. 15 yıl önce "Güven Tek Kullanımlıktır " sözüyle yola çıkan Şenpolat Sigorta'nın 2019 yılı 3. Çeyrek dönem ödülünü kazanmalarından ötürü mutlu olduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şenpolat, bu başarıdan ötürü kendilerini tercih eden sigortalılara ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Şenpolat, Kıbrıs'ta düzenlenen törende başarı ödülünü Ethica Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Ererdi'nin elinden aldı... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.