• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2016 08:35

Şehit Yücel Gür" Güreş Turnuvası

Şehit Yücel Gür
Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Yakutiye Spor Salonu'nda geleneksel "Şehit Yücel Gür" Güreş Turnuvası düzenlendi.

ERKHABER / ERZURUM - Yakutiye Spor Salonunda düzenlenen geleneksel turnuvaya Erzurum ve ilçeleri ile birlikte Bayburt, Erzincan ve Artvin illerinden 17 güreş kulübünden toplam da 240 sporcu katıldı. 11 ayrı sıklette düzenlenen turnuva 14-15 yaş arası minikler serbest güreş kategorisinde yapıldı. Turnuva sonrası takım halinde Erzurum Güreş Eğitim Merkezi birinci, Yusufeli Güreş Kulübü ikinci ve Yol spor Güreş Kulübü ile Erzincan Güreş Eğitim Merkezi üçüncülüğü paylaştı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından turnuvada dereceye giren sporculardan altın madalya kazanan sporculara yarım altın, gümüş madalya kazanan sporculara çeyrek altın ve bronz madalya kazanan sporculara eşofman takımı ve çeşitli hediyeler verildi.

KARIŞIK