• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2016 08:19

Futbolda 'süper' cuma

Futbolda 'süper' cuma
PTT 1. Lig’de makas daraldı, Süper Lig yarışı iyice kızıştı. Bugün zirvenin kaderini çizecek tam 4 karşılaşma oynanacak. Akşam oluşacak puan durumu hem takımların hem hocaların geleceğini belirleyecek!

Samsun’un kaderi liderde!

Puan silme cezasına rağmen toparlanan, Engin Korukır yönetiminde Süper Lig hayalleri kurmaya başlayan 37 puanlı Samsunspor 16 maçtır bileği bükülmeyen lider Adanspor’a konuk oluyor. Haftanın en dikkat çeken maçında iki takımın da kayba tahammülü yok. Samsun’da Mehmet Çakır ve Ercan’ın sakatlıkları bulunuyor. Adanaspor’da ise Renan, Yiğitcan, Hakan ve Ergin Keleş’in bu maça yetişme ihtimalleri yok.  

Bolu için çok şey Elazığ’a her şey!

42 puanla 5. sırada yer alan Elazığspor bugün kader niteliğinde bir maça çıkacak. Taraftarı önünde Boluspor’u ağırlayacak olan Bordo-Beyazlılar’da önceki gün yaşanan son maddi krizle birlikte takımın en başarılı isimlerinden biri olan Segbefia ile yollar ayrıldı. Gakgoş’un başka eksiği yok. 34 puanlı Boluspor da ilk 6 için bugün kazanmak zorunda. Kırmızı-Beyazlılar zorlu mücadele öncesi tam kadro.

Karabük’te kaybeden yanar!

50 puanla lider Adana’nın sadece 3 puan gerisinde olan Karabükspor, bugün ilk 2 hedefi için en kritik sınavlarından birini verecek. Kırmızı-Mavililer’in rakibi 25 puanı bulunan ve ateş hattından kurtulma savaşı veren 1461 Trabzonspor. Karabükspor’da sakatlığı bulunan Kerim Zengin dışında eksik bulunmuyor. Hüsnü Özkara’nın takımı ise Karabük deplasmanına tam kadro gitti. Nefes kesmesi beklenen 90 dakikada kaybedenin işi hayli zorlaşacak.

Antep, Alanya seferinde

Bolu ve 1461 Trabzon’u devirip ikide iki yapan şampiyonluk yolundaki Alanyaspor, Bayram Bektaş’la Süper Lig hasretine son vermeyi hedefleyen Gaziantep Belediye’yi ağırlıyor. Evinde tek mağlubiyeti bulunan Turuncu-Yeşilliler’de; Soro sakat, bir diğer stoper Sezer ise kart cezalısı. Sakatlıkları nedeniyle Alanzinho, Onur Alkan ve Muhammet Ertürk’ten yoksun kalan Gaziantep’in, Antalya’da işi hiç de kolay olmayacak. Kaynak: Fanatik

KARIŞIK