• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 09 Ocak 2022 20:17

SARIGÜL, CUMA GÜNÜ ERZURUM'A GELİYOR

SARIGÜL, CUMA GÜNÜ ERZURUM'A GELİYOR
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül ile Erzurumlu Genel Başkan yardımcısı Av.Ebubekir Elmalı ve diğer kurmayları İle birlikte il kongresi için 14 Ocakta Erzurum’a geliyor.

ERKHABER / ERZURUM - Tüm Türkiyede siyasi yapılanmasını tamamlayarak seçime girmeye hak kazanan Türkiye Değişim  Partisi, tecrübeli ve sevilen lideri Mustafa Sarıgül ile siyasi arenaya hızlı bir  giriş yaptı. 

KARIŞIK

Sarıgül,  yeni  kurduğu partide iyi bir kadro kurmaya özen gösteriyor. Sarıgül bu kapsamda Erzurum’un sevilen  ailelerinden Elmalı ailesine mensup, kamuoyu tarafından bilenen ve tanınan hukukçu Av.Ebubekir Elmalı'yı genel Başkan Yardımcılığı görevine getirmesi Erzurum kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. 

 

Elmalı’nın parti içinde ki özgül ağırlığı Erzurum’dan dahi hissediliyor. Zira partinin Erzurum İl Başkanlığı kongresine genel Başkan Mustafa Sarıgül ile birlikte , partinin kurmayları ve çok sayıda  ki çevre il ve ilçe teşkilatlarının da katılacak olması Ebubekir Elmalı’nın Parti içi saygınlığının en bariz göstergesini oluşturuyor.   

 

Tüm Erzurum halkının davetli olduğu Türkiye Değişim Partisi Erzurum il kongresi 14 Ocak 2022 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.