• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Nisan 2022 01:47

Sanayici ve iş insanları iftarda buluştu...

Sanayici ve iş insanları iftarda buluştu...
Erzurumlu sanayici ve iş insanları Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimince düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumlu sanayici ve iş insanları Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimince düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

KARIŞIK

 

 

Erzurum Hilton Garden Inn Hotel'de düzenlenen iftar yemeğine Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, STK temsilcileri ve çok sayıda iş insanı katıldı.

 

 

Herkesi iftar yemeğinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Erzurum 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç, iş alanlarını ve istihdamı artırmak için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti. 

 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş ise yatırım yapan herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, ''Erzurum'a gelecek olan her yatırımcıya her türlü desteği vermeye hazırız. Tarım ve hayvancılıkta emin adımlarla ilerliyoruz. Sanayide de önemli atılımlar yapılacağına eminim''dedi.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un hergeçen gün geliştiğini belirterek, ''Şehrimizin kalkınma hedefi istihdam ile doğru orantılıdır. İş insanlarımızın bu kente yatırım yapmaları için yoğun gayret sarfediyoruz. El birliği ile istihdamı artırmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.