• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 13 Şubat 2020 14:56

Şampiyonluk istiyoruz...

Şampiyonluk istiyoruz...
Taraftarı olmayan ve futbolda seyirci potansiyelinden uzak hiçbir takımın lig sonunda şampiyon olması mümkün olmamıştır.

Taraftarı olmayan ve futbolda seyirci potansiyelinden uzak hiçbir takımın lig sonunda şampiyon olması mümkün olmamıştır.( Geçen sezon Başakşehir örneği gibi  geçen yıl biz süper ligde olduğumuz için Türkiye futbol federasyonunun kuruluşundan bu döneme kadar süreçteki hiç olmamış  ilkleri yaşadık Fenerbahçe alt tarafları ilgilendiren takımlara 3 ile 6 puan verdi. İlk yarıyı 12 puanla bitiren Rizespor ligi 41 puanla bitirerek guinness rekorlar kitabına girmeye hak kazandı.)
Kısacası taraftar eşittir başarı şampiyonluğa giden yolda en değerli unsur taraftarın vefası, coşkusu, sonuna kadar takımına vereceği destek  olacaktır.
Taraftarları ile bütünleşen  takımların  motivasyonu  ve mücadele gücü artar.
 Gün şampiyonluk yürüyüşünde emin adımlarla ilerleyen takımımızın yanında olma kazanma azmini tribünden sahaya yayma günüdür.
 Bu sezon özellikle ilk devrede alınan para ve seyirci cezaları Mavi-beyazlı kulübün  başını çok ağırtı .Bu süreçte mutlaka sosyal medyada rakip takım taraftarlarının ortamı germe, tansiyonu yükseltme paylaşımları olacaktır .Kesinlikle polemiğe girmeden  bu oyuna gelmeden sadece takımımıza destek vermeliyiz.
Kalan 13 maçın tamamı final niteliğindedir  kesinlikle maç maç gitmemiz lazım.  Bir maçı oynayıp kazanmadan diğer maç için hiç kimse yorum dahi yapmamalıdır. Teknik yönetimde her maça ayrı ayrı ciddiyetle hazırlanmalıdır.  
Bireysel olarak ligin en iyi futbolcu kadrosuna sahibiz şampiyonluk isteyen takımın futbolcusu sahaya çıktığında kendisine hırs yapacak, ısıracak, pres yapacak, alan daraltacak yakaladığı pozisyonları gol ile sonuçlandıracak.Bizdeki oyunculardan bir çoğu takımın kaderini değiştirecek futbolculardır.Tabiki futbolcularda makine değil tarihin en yetenekli futbolcularından Diego Maradona Napolide oynarken kitlelerin üzerindeki baskısından bahsederken futbolcu makine değil ve futbolcularında bazen kötü oynama hakkı var demiştir. Bu haklarını  teslim ettikten sonra şu soruları da sormak hakkımız diye düşünüyorum.
1:Neden takım oyununu bir türlü sahaya yansıtamıyoruz?
2:Bazı takımlar o güçsüz halleriyle olağanüstü mücadele ediyorlar da biz neden yapamıyoruz?
3: Elbette kötü oynayarak da puan almak güzel fakat ilerde bu futbolumuz puan yada puanlar kaybetmemize neden olurmu  ?
Bu soruların  çözümünü hocamız mutlaka yapmalıdır.
    
Teknik yönetimin ve futbolcularında kenetlenerek  inanarak biraz daha hırs ve özveri ile mücadele edip şampiyon şehrin şampiyon futbolcuları gibi davranıp bu şehire o kupayı getireceklerine olan inancımız  başkanımızla, yönetimimizle ,basınımızla  ve bütün taraftarlarımızla  birlikte  tamdır…..     .
Bizler ŞAMPİYON olacağımıza inanarak 13 hafta sıkıyönetim ilan ediyoruz sıra sizde...         

KARIŞIK

Etiketler : orhan özsoy
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.