• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 02 Mart 2019 14:46

Şahika Group'tan alkışlanacak hareket...

Şahika Group'tan alkışlanacak hareket...
Üretimini Erzurum’da yaptıkları ürünleri, 6 farklı ülkeye ihraç eden, şu sıralar Bursa başta olmak üzere ülkenin birkaç noktasında da yatırımlarını sürdüren Şahika Group, bir yandan ekonomiye ve istihdama katkı sağlarken, bir yandan da şehrin tanıtımına y

ERKHABER / ERZURUM - Üretimini Erzurum’da yaptıkları ürünleri, 6 farklı ülkeye ihraç eden, şu sıralar Bursa başta olmak üzere ülkenin birkaç noktasında da yatırımlarını sürdüren Şahika Group, bir yandan ekonomiye ve istihdama katkı sağlarken, bir yandan da şehrin tanıtımına yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor. 

KARIŞIK

Şahika Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ardahanlı, geçtiğimiz hafta Bursa'nın tanınmış işadamlarını Erzurum'da ağırladı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 27 işadamını Palandöken Kayak Merkezi'nde konuk eden Ardahanlı, Bursalı işadamlarına hem kayak keyfi yaptırdı hem de Şahika Group'un tesislerini gezdirdi, şehrin ekonomik potansiyeli hakkında da bilgiler verdi.  

Erzurum'un kalkınması ve şehre yeni yatırımcıları çekebilmek adına şirket olarak ellerinden geleni yapmak istediklerini ifade eden Ardahanlı, "Bursalı 27 işadamını Erzurum'da ağırladık. Kayak bilen dostlarımızla Palandöken'in eşsiz pistlerinde kayak keyfi yaptık, kayak yapmasını bilmeyen 7-8 dostumuza da ilk kez kayak yapmayı bizzat öğrettik. Çok keyifli, eğlenceli ve de şehrimizin tanıtımı açısından son derece verimli bir program oldu diyebilirim" dedi. 

 

"BURSA 4 YIL ÖNCE BİZİ BAĞRINA BASTI"

Şahika Group Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ardahanlı, "Hicrette sıhhat vardır düsturuyla dört yıl önce Erzurum’dan çıktığımız yolda, memleket hasretimiz ve özlemlerimizle Bursa ve Bursalı güzel dostlarımız bizi bağrına bastı.
Türkiye’de sektör bazlı üretimin en kısıtlı bölgesi olan Doğu Anadolu bölgesinde, merdiven altı üretimi değil, otomasyonel, katma değerli, istihdam yoğun üretimi tercih ederek, Erzurum’da sadece yaşamanın değil, teknolojik üretim yapmanın da riskini aldık.
Şahika Boya ve Kimya ailesi olarak bu başarı hikâyesinin sunumunu ve Erzurum sevdamızı Bursa’da iştigal alanımızdaki her ortamda alnımızın akıyla yaptık ve adeta Erzurum’un fahri gönül elçisi misyonu ile yapmaya da devam edeceğiz.

 

"ERZURUM'DA ÜRETİYORUZ AMA PAZARIMIZ ERZURUM DIŞINDA TÜM TÜRKİYE!"
Erzurum’da ürettiğimiz zira trajikomik bir şekilde Erzurum dışında tüm Türkiye’ye ve uluslararası mecrada birçok ülkeye gururla pazarladığımız ürünlerimizin katma değerini ise yaptığımız yatırımlar ve organizasyonlarda yine Erzurum’u tercih ederek değerlendiriyoruz.
Erzurum, Bursa ve Kayseri başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında yeni yatırımlar yaparak yerli üretim ve ihracata katkı sağlayacak, istihdam seferberliğinde öncü olacak ve mikro ölçekte memleketimiz Erzurum’un kalkınması ve daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için bütün gücümüzle çalışacağız" diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.