• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 10 Eylül 2022 15:49

Recep Akdağ, Z raporu aldı... 

Recep Akdağ, Z raporu aldı... 
Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile merkez belediye başkanlarıyla biraraya geldi... 

ERKHABER / ERZURUM - Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, bugün AK Parti İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile merkez belediye başkanlarıyla biraraya geldi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

KARIŞIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yurt dışında olması nedeniyle katılmadığı toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan katıldı. 

Sağlık eski Bakanı Akdağ'ın belediye başkanlarından şu ana kadar yürüttükleri çalışmalar ve bundan sonraki projeleriyle ilgili detaylı bilgiler aldığı öğrenildi. Akdağ'ın İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve belediye başkanlarıyla yaklaşan seçimlerle ilgile istişarelerde bulunduğu belirtildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.