• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Şubat 2021 12:57

Rahman Buğra Çağıran Erzurumspor'da...

Rahman Buğra Çağıran Erzurumspor'da...
Mavi Beyazlılar transferin son gününde Samsunspor’dan Rahman Buğra Çağıran’ın kadrosuna dahil etti

ERKHABER / ERZURUM - Mavi Beyazlılar transferin son gününde Samsunspor’dan Rahman Buğra Çağıran’ın kadrosuna dahil etti. Daha önce Malatyaspor ve Hatayspor formaları da giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon sonuna kadar kendisini Erzurumsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. 

KARIŞIK

 

MİGUEL LOPEZ OLMADI, YAV ACKAH SON AŞAMADA

Sağbek ve orta saha transferi için de çalışmalarını sürdüren yönetim, Kayserispor'un sağ beki Miguel Lopez ile yapılan görüşmelerden sonuç alamadı. Sarı Kırmızılı ekibin Ganalı orta saha oyuncusu Yav Ackah ile yürütülen görüşmelerde de son aşamaya gelindi. 

 

SAĞBEK TRANSFERİ MUCİZELERE KALDI

Transfer döneminin başından bu yana sağbek transferi için yapılan görüşmelerden sonuç alınamadı. Uzun süre gündemi meşgul eden Nabil Dirar transferinin gerçekleşmemesi üzerine rotasını Ukraynalı Buhtan Butko'ya çeviren ancak oyuncunun sakatlık riskinin yüksek olması nedeniyle sözleşme imzalamaktan vazgeçen mavi beyazlı yönetim, dün her konuda anlaşıp, Erzurum'a getirdiği Trabzonsporlu Joao Pereria da son anda "Sporting Lizbon'dan etklif geldi ve kabul ettim" diyerek, imza masasından kalktı. Rotasını süratle Kayserisporlu Lopez'e çeviren yönetim, bu oyuncuyla da anlaşma sağlanamadı. 

Transferin sonuna kadar şartları zorlayacak olan yönetimin büyük ihtimalle sağbeke takviye yapamayacağı ifade edilirken, Fransa'nın Le Havre takımından kadroya dahil edilen ve sağ bek oynayabildiği belirtilen Coulibaly ile bu bölgedeki açığı kapatmak planlanıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.