• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Şubat 2021 12:29

Mina resmen gitti

Mina resmen gitti
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kendisine kulüp bulması söylenen Ekvadorlu stoper Arturo Mina ile yollar resmen ayrıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kendisine kulüp bulması söylenen Ekvadorlu stoper Arturo Mina ile yollar resmen ayrıldı. Uzun süredir devam eden fesih görüşmeleri sonucunda yıllık 600 bin EURO'dan 2 yıllık sözleşmesi olan futbolcuya 1 milyon 500 bin TL ödenerek sözleşmesi feshedildi. Mina, fesih sözleşmesini imzalayarak, kulüpten ayrıldı. 

KARIŞIK

Hafta sonunda da kaleci Fabiane Farnolle ile sözleşme feshedilirken, kendisine kulüp bulması söylenen orta saha oyuncusu Mitchel Donalt ise henüz kulüp bulamadı. Oyuncuyla fesih görüşmeleri devam ederken, ayrılma ihtimalinin zayıf olduğu bildirildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer koçer 01 Şubat 2021 19:50

    Erzurumspor transferde büyük hatalar yapıyor . Sonra geri göndermek için uğraş dur . Yazık onca paralara . Az olsun kaliteli oyuncu gelsin . O da gelmiyor ya neyse . Gençlere önem verip yetiştirmekten başka çare yok .