• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 11 Nisan 2022 15:29

Pidemizi paylaşmaya geldik...

Pidemizi paylaşmaya geldik...
Yaptığı siyasi çalışmalarla, fark yaratan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Ramazan ayında “ Pidemizi Paylaşmaya geldik” sloganıyla başlattığı kampanyayla yine dikkatleri üzerine çekti.
Pidemizi paylaşmaya geldik...

ERKHABER / ERZURUM - Palandöken İlçe Teşkilatı üyelerinin neredeyse tamamı her gün vatandaşın evinde iftar açıyor. “ Pidemizi Paylaşmaya geldik” diyerek evlere konuk olan Başta Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergiliyorlar.

KARIŞIK

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Palandöken teşkilatımızın AK Kadroları gece gündüz demeden sürekli sahadalar, Rabbim güçlerini artırsın. Pidemizi paylaşmaya geldik, diyerek Ramazan Ayı'nın feyzini ve bereketini yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu ramazanda iftar sofralarında sıcak yüreklere misafir oluyoruz. Dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Elimizden geldiği kadar problemlerin çözümü için gayret gösteriyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomideki olumsuzlukların çözümü noktasında, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, bu zor günleri birlikte aşmak zorundayız.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.