• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 30 Ocak 2020 13:29

Peugeot 2008, Çimenler'de görücüye çıktı

Peugeot 2008, Çimenler'de görücüye çıktı
Peugeot’un yeni modeli Suv 2008’in lansmanını tüm Türkiye’de aynı anda yaptı. Peugeot Erzurum bayisi Çimenler Otomotiv'de de yeni model heyecanı yaşandı.

ERKHABER / ERZURUM - Peugeot’un yeni modeli Suv 2008’in lansmanını tüm Türkiye’de aynı anda yaptı. Peugeot Erzurum bayisi Çimenler Otomotiv'de de yeni model heyecanı yaşandı.

KARIŞIK

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı lansmanda SUV 2008 modeli tanıtıldı. Önceki nesli ile tüm dünyada yaklaşık 1,2 milyon adet satış gerçekleştirilen Peugeot SUV 2008, daha güçlü ve etkileyici tasarımı ile Türkiye’de tüketiciler beğenisine sunuldu. 

Çimenler Otomotiv Peugeot Satış Müdürü Metin Arslan, Peugeot’un ilk nesli oldukça başarılı olan 2008'in yeni jenerasyonunu Erzurumlu otomobil severlerin beğenisine sunduklarını açıkladı. Arslan, “Öncelikle Çimenler Peugeot ailesi ve Peugeot markası olarak çok heyecanlıyız. Bugün 2008’in 2’nci neslini tanıtıyoruz. Eski 2008’e göre B SUV’dan C SUV’a bir geçiş var tasarım ve hacimle alakalı. Bunun yanında Peugeot’un tamamen teknoloji kullandığı 1200 CC Pure Tech benzinli, 1500 CC Blue HDI Dizel 130 Beygirlik tam otomatik EAT8 şanzıman tipini kullanıyor. Bana göre aracı sekmeninde rakiplerinden ayıran özelliği i-cockpit sistemi ve kesinlikle görmenizi istediğim dijital kadrajdaki 3 boyutlu yapılandırma. Bizi çok heyecanlandıran teknolojiler kullanılıyor. İlgi odağı oldu ve herkes çok heyecanlandı. Artık bu tasarımıyla satış rekorlarına gidecek diyebiliriz” dedi.

İşte Yeni Suv 2008

BÜYÜLEYİCİ BİR SUV

Hem akıcı hem de güçlü çizgileriyle, yerden yüksekliğiyle Yeni Peugeot SUV 2008 cömert bir genişlik ve ustaca bir güç sergiliyor. Çok boyutlu tasarımı sayesinde gövdeye yakın işlenmiş şık çizgilerle ve hatlarla canlı, keskin bir tarz yaratıyor.

SUV’NİN YENİ BOYUTU

Hem akıcı hem güçlü çizgileriyle, yerden yüksekliğiyle yeni Peugeot SUV 2008 cömert bir genişlik ve ustaca bir güç sergiliyor. Çok boyutlu tasarımı sayesinde gövdeye yakın işlenmiş şık çizgilerle ve hatlarla canlı, keskin bir tarz yaratıyor. Ön yüzünün etkileyici tasarımı, markanın simgesi haline gelen farları, aerodinamik detaylar ile hafifletilmiş 18” jantları, parlak siyah cam çerçeveleri yatay motor kaputu ve Siyah Elmas rengi tavanıyla hem güçlü hem de sportif bir görünüm yansıtıyor.

YENİ PEUGEOT 3D i-COCKPIT

Yeni Peugeot 3D i-Cockpit®i‘in sürüş konumu ile direksiyondaki etkileşim deneyiminizi zenginleştirin. Sezgisel ergonomisi, kompakt direksiyonu, sesle kontrol edilebilen 10” HDi kapasitif dokunmatik ekranı ve yapılandırılabilir 3D dijital gösterge panelii ile benzersiz sürüş keyfini keşfedin.

ARTIRILMIŞ HASSASİYET

3D dijital gösterge panelii, sürücünün görüş alanında navigasyon ve sürüş yardımı gibi sürüşle ilgili tüm bilgileri, kademeli ve yapılandırılabilir iki okuma seviyesi ile görüntüler. Hız ve güvenlik uyarıları gibi en önemli veriler, dikkatinizi daha hızlı çekmek için bir hologram şeklinde yansıtılır.

ULTRA AKILLI SUV

Seyahatinizi 10” kapasitif HD dokunmatik ekrandai veya 3D dijital gösterge panelinde(i) takip edebilirsiniz.

Mirror Screeni özelliğini kullanarak en sevdiğiniz akıllı telefon uygulamalarınızı dokunmatik ekrana yansıtarak bağlantıda kalabilirsiniz. Akıllı telefonunuzu, orta konsoldaki özel kablosuz şarj alanındai şarj edebilirsiniz. Küçük bir hatırlatma; yolcular için de önde ve arkada USBi bağlantıları Yeni Peugeot SUV 2008’de yer alıyor.

PÜRÜZSÜZ SES İÇİN FOCAL SES SİSTEMİ

Sevdiğiniz müziği, seçkin ve premium Hi-Fi FOCAL® i sisteminin berraklığıyla harmanlanan yeni Peugeot SUV 2008’de dinlemeye ne dersiniz? Yolcu kabininde konumlanmış merkezi hoparlör, 4 tweeter, 4 woofer ve subwoofer dahil olmak üzere 10 hoparlör, siz ve sevdikleriniz için yerleşik Hi-Fi deneyiminin sınırlarını aşan zengin, derin ve dinamik bir müzik deneyimi sunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.