• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Kasım 2016 11:54

Palandöken'den bir 'taziye evi' daha

Palandöken'den bir 'taziye evi' daha
Palandöken Belediyesi tarafından ihtiyaç ve talebe göre başlatılan Konuk evi (taziye evi) projesi kapsamında Maksut Efendi Mahallesine ikinci Konuk evini hizmete açıyor.

ERKHABER / GÜNCEL - Kısa süre önce Maksut Efendi Mahallesin de temeli atılan ikinci Konuk Evi inşaat alanında incelemeler de bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İnşallah en kısa sürede hizmete açılacağını müjdesini verdi. Başkan Bulutlar, “Palandöken Belediyesi olarak bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın isteklerini, önerilerini, ihtiyaçlarına ve taleplerine göre hizmet yapmaktır. Bu kapsamda 2010 yılında başlattığımız projeler kapsamında Maksut Efendi Mahallemize istenilen ilk Konuk Evi’ni (taziye evini) yaparak hizmete sunduk. Gelen talepler doğrultusun da ve nüfus yoğunluğunu dikkate alarak ihtiyaç duyulan ikinci Konuk evinin yapımına bu mahallemizde bulunan Cennet Cami bahçesine başlayarak çok kısa süre içerisin de tamamlama noktasına geldik. Konuk evimiz iki kattan oluşuyor birinci katı Konuk evi olarak hizmet verecek ikinci katı ise İmam evi olarak dizayn edildi. Bu ayın sonunda tamamlanacak olan Konuk Evi ve imam evi ile mahallemiz de büyük bir eksiklik daha giderilmiş olacak. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

KARIŞIK

PALANDÖKEN İLÇESİN DE KONUK EVİ SAYISI 30'A ULAŞTI
Belediye Başkanı Bulutlar, 2010 Yılında başlatılan Konuk Evi Projeler kapsamın da ilçenin farklı 30 noktasında Konuk evi inşa etiklerini hatırlatan Bulutlar," Palandöken Belediyesi sınırları içerisin de yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini ve isteklerin karşılamak bizlerin görevi bu bağlamda 2010 yılında başlattığımız Konuk evi (taziye evi) Projeleri kapsamında 23 Köy Mahallemizin tamamında bu Konuk Evlerini inşa ederek bir kısmını hizmete açarken bir kısmını da yıl sonun da hizmete açacağız. İlçemizin merkezin de ise farklı noktalar da 10’na yakın Konuk evi hizmet vermekte. Allah’ın izniyle Palandöken Belediyesi olarak bir süre önce kamuoyuna paylaştığımız ve temellerini attığımız birçok projemizi 2017 ve 2018 yılında tamamlayarak Halkımızın hizmetine sunmaktan mutlu olacağız” diye konuştu.