• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 15 Mart 2020 23:07

Özdilek: Camia ve Erzurum şehri şampiyonluğu hakediyor...

Özdilek: Camia ve Erzurum şehri şampiyonluğu hakediyor...
TFF 1. Lig’i 28. hafta mücadelesinde Akhisarspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Mehmet Özdilek karşılaşmayı değerlendirdi.

ERKHABER / ERZURUM - TFF 1. Lig’i 28. hafta mücadelesinde Akhisarspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Mehmet Özdilek karşılaşmayı değerlendirdi.

KARIŞIK

Takıma yeni geldiğini ve 2 günlük bir çalışma yapabildiğine değinen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Maç başladığı gibi bitti. Zor bir deplasman Akhisar, gerçekten önemli oyuncuları var, bir realite var maçı kazansalardı üzerimize çıkacaklardı. Dolayısıyla bu şartlarda 2 günlük süreçle oyuncularımla birlikteyim. Neler değişti, aslında seyredenler bunun farkındalığını görmüşlerdir diye düşünüyorum. Hem teoride hem de pratikte çok kısa olmasına rağmen çok doğru bir duruşumuz vardı. Kazanabileceğimiz pozisyonlarımız da vardı ama tabi biz maça başlarken özellikle 30-35 dakika içerisinde 2 tane sakat oyuncu verebileceğimizi hayal etmedik açıkçası. Ancak oynan süre içerisinde oyuncuların iştahları, coşkuları kazanma arzuları çok yüksek seviyedeydi. Bugüne baktığımızda yerimizi korumak rakibimizi altta tutmak o anlamda çok kıymetliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah kalan 6 haftada camiaya yakışır mücadele ve istek devam edecek. Bunu ümit ediyorum ki sonunda da şampiyonlukla taçlandırmak için elimizden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyacağız. Çünkü camia ve Erzurum şehri bunu hak ediyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.