• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Mart 2017 18:30

Ömer Özyılmaz ve Mustafa Ilıcalı, Rektör Çomaklı’yı Ziyaret Etti

Ömer Özyılmaz ve Mustafa Ilıcalı, Rektör Çomaklı’yı Ziyaret Etti
20 ve 22. Dönem Erzurum Milletvekili ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Özyılmaz ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM-  20 ve 22. Dönem Erzurum Milletvekili ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Özyılmaz ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti. 
Demokrasi, İstikrar, Kalkınma ve Denetim İçin Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konulu panel vermek için Atatürk Üniversitesi’ne gelen Özyılmaz, Atatürk Üniversitesi’nin bir mensubu olmanın her zaman onurunu yaşadığını ve bu havayı yeniden soluduğu için heyecanlı olduğunu söyledi.
Çomaklı, kadim dostu Ömer Özyılmaz’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek; Özyılmaz hocanın hem milletvekilliği, hem de öğretim üyeliği döneminde Erzurum’a büyük hizmetler verdiğini söyledi.
Ziyaretin ardından Kültür Merkezi Mavi Salon’da dinleyicilerle buluşan Prof. Dr. Ömer Özyılmaz ve Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile Zehra Taşkesenlioğlu, panelde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa’yı tüm ayrıntılarıyla anlattılar.

KARIŞIK