• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Mayıs 2021 17:28

Ömer Düzgün: Görevimin başındayım...

Ömer Düzgün: Görevimin başındayım...
Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, önemli açıklamalarda bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen BB Erzurumspor Başkanı Ömer Düzgün, önemli açıklamalarda bulundu. Sezon değerlendirmesi yapan Düzgün, kulübün borcundan yeni sezon planlarına kadar bir çok konuya değindi. Görevinin başında olduğunun altını da çizen Düzgün, '' Kimsenin şüphesi olmasın seneye yine Süper Lig'deyiz'' dedi.

KARIŞIK

 

İşte Ömer Düzgün'ün açıklamalarından satır başları;

 

''Enerjimizi motivasyonumuzu yüksek tutarak tekrar Süper Lig’e çıkacağımıza inancım sonsuzdur. Pandemi döneminde taraftarlarımıza hasret kalmamız başta olmak üzere sezon başından başlayıp, devre arsında da transfer edilen futbolcularda bu başarısızlığa ışık tutmuştur. Bu durumu yaşadık. Devre arası transferler zordur. Sezon başında boşta kalan futbolcularla devre arasında anlaşmak zorunda kalıyorsun. 

GERÇEK ERZURUMSPOR TARAFTARINDAN DESTEK İSTİYORUM

Sahamızda maç kazanamamamızın nedeni maalesef seyircimiz olmamasıdır. Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Başakşehir maçlarından 1 puan alamadık. Alsaydık bugün ligde kalacaktık. Benim ricam gerçek Erzurumspor taraftarından destektir. Destek olursak başarı her zaman kapıdadır. Başarı ve başarısızlık sadece başkan ve yönetimine bağlanmamalıdır. Bu sene sportif direktör kadrosuyla çalışacağız.

 

HÜSEYİN ÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI TALİHSİZLİKTİ

Hüseyin Üneş’in açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Bunu bi dolmuşluk olarak değerlendiriyorum. Başkanla güzel günler geçirdik. Ben kalsaydım takım küme düşmezdi diyenlerin neden gittiğini merak ediyorum. İşlere saygı yoksa makamlara saygı duyulmalıdır. Bizim yönetimde olmadığımız zamanda Erzurumspor’a desteğimiz her zaman devam etmiştir. 30-40 milyon kasa kolaylığı sağladığımı da herkes bilir, muhasebe kayıtlarında da vardır.

Kişisel nedenlerle takımı bırakıp giden, dönüp arkasına bakmayanların bugün konuşmaları ise ilginçti. Bende soruyorum daha önce neredeydiniz.

 

TAKIMIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYIP ZAMANI GELDİĞİNDE KONGRE YAPACAĞIZ

Bugün kulübümüzün yönetime ihtiyacı vardır. Bugün kongre desek 1.5 ay sonra yapılır. Antrenmanlar başlıyor. Takımın kurulması lazım. Kim yapacak bunları. Biz takımımızı en iyi şekilde yapacağız ve zamanı geldiğinde de kongre yapılacaktır. Sosyal medyadaki polemiklerle bir adım ileri gitmek mümkün değildir.  Herkes şunu bilsin gerçek Erzurumspor taraftarlarımızın beni istemediğini bilsem inanın bir dakika durmam. Hakaret edenler için bir hafta içinde hukuk yoluna başvurduk.

 

KULÜBÜ KAÇ LİRA BORÇLA ALDIYSAK BUGÜNKÜ BORÇTA AYNI

 Hüseyin bey ayrılırken borç 52 milyon 500 bin TL idi. Sezon sonuna kadar 98 milyon borç yükü olarak görünüyordu. Bugün itibariyle borcumuz 52 milyon TL. Yani Süper Lig'e çıkan ve düşmüş takımın borcu aynı. Acun beyin programından 3 milyon 775 bin TL topladık. Taahhüt edilen  11 milyon TL idi. Ödemeyenler var, öteleyenler var. Ben öyle bir şey söylemedim diyenler var. Mehmet Sekmen’in dışardan sağladığı katkılar 30 milyon 500 bin TL’dir. Yayıncı kuruluş ve performans geliri de 21 milyon 500 bin TL’dir. Bunun 14 milyonu futbolculara prim olarak ödenmiştir.

Bir önceki yönetime gelen para Mehmet Sekmen’den 3 milyon 800 bin. Reklam 3 milyon 862, yayıncı kuruluş 34 milyon 300 bin TL’dir. Toplam 41 milyon TL geldi ve ödendi. Hüseyin Bey’in dürüstlüğüne kefilimdir.

3 puana 2 milyon 200 bin tl. berabere 1 milyon 100 bin TL alıyorsun. Toplamda 33 milyon para aldık.''

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.