• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 21 Temmuz 2022 18:08

Olanare kendini ele verdi!

Olanare kendini ele verdi!
Ülkesinden iki kez "sağlık raporu" gönderen Nijeryalı futbolcu Samuel Olanare, sosyal medya hesabından kendisini ele veren bir görüntü paylaştı.
Olanare kendini ele verdi!

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sezon başı kampına "hasta" olduğu gerekçesiyle katılmayan ve ülkesinden iki kez "sağlık raporu" gönderen Nijeryalı futbolcu Samuel Olanare, sosyal medya hesabından kendisini ele veren bir görüntü paylaştı. Halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynadığı görüntüleri paylaşan Olanare'nin aldığı raporların aksine sapasağlam olduğu da böylelikle ortaya çıkmış odu. 

KARIŞIK

Erzurumspor ile halen daha 1+1 yıllık sözleşmesi bulunan ve Mavi Beyazlı kulüpten alacağı da bulunmadığı için "serbest" kalamayan forvet oyuncusunun, profesyonel bir oyuncuya yakışmayacak davranışı tepkilere neden oldu. 

Erzurumspor yönetiminin "kayıt altına" aldığı bu skandal videoyla ilgili yasal işlemler başlatacağı öğrenilirken, Olanare'nin "sağlık raporu"nun süresinin dolduğu gün paylaştığı bu videonun Mavi Beyazlı kulüp için ciddi bir delil olabileceği ifade ediliyor. 

Profesyonel bir futbolcunun halı sahada maç yapmasının sakatlık riskini artırması yönetimin elini güçlendirirken, sorunlu futbolunun hafta sonunda Erzurum'a gelmesi bekleniyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.