• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 24 Kasım 2020 14:18 Haber Girişi : 24 Kasım 2020 14:19

Öğretmenlerimizin haklarını ödeyemeyiz

Öğretmenlerimizin haklarını ödeyemeyiz
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, "Geleceğimizin mimarlarını yetiştiren öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü en içten dileklerimle kutluyorum."dedi.

ERKHABER / ERZURUM - DEVA Partisi  Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunları söyledi; " Hz. Ali, "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyor. Kırmadan, dökmeden her daim sevgiyle, ilgiyle, bilgiyle, sabırla öğrencilerini geleceğe hazırlamanın derdine düşmüş öğretmenlerimizin fedakarlıklarını ne anlatabiliriz ne de haklarını ödeyebiliriz.

KARIŞIK

Özellikle koronavirüs salgını sebebiyle öğrencilerinden ayrı kalmalarına karşın gösterdikleri üstün gayretleri, takdire şayandır. Bizler her zaman öğretmenlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

 

Görevi başında şehit düşmüş öğretmenlerimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum.

 

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bugünde yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.